Skip to Content

This cache has been archived.

mackoivu: Mitäpä sitä jahkailemaan. Talo on poissa eikä takaisin tule. Ja jos talo jonnekin uudelleen nousee, niin se on sitten ihan uusi talo. Kiitos vierailijoille!

More
<

Talo

A cache by mackoivu Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 08/26/2013
Difficulty:
3.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Ajattelin, että voisin harjoitella hieman rakentamista. Päätin tehdä talon pienoiskoossa ja siinä rakentamisen aikana pohtia mahdollisia ongelmakohtia…

Kävi sitten selväksi, ettei minun kannata taloa alkaa rakentamaan. Niin vaikeaa se oli. Naulat vääntyilivät, maalaus epäonnistui täydellisesti ja on todella läikikäs, kulmat ja saranat ovat vinossa, katon harjasta sain vesitiiviin vasta tukevalla teippauksella… Suoraan sanottuna talo pysyy kasassa osittain rautalangalla.

Pahin vika on kuitenkin ovessa. Se ei aukea ollenkaan ellei todella tiedä niksiä mitä tekee. Sen avaamiseen tarvitaan apuvälinettä, mutta se ei ole mikään työkalu.

Tarvittava apuväline on aika pieni ja sen saa varmaankin kaupasta kuin kaupasta. Hinta on n. 2,50 – 5,00 euroa, eikä apuväline ole kertakäyttöinen. Tällä pienellä sijoituksella ovi aukeaa kuin itsestään.

Kaikenlaisten työkalujen käyttäminen sekä väkivaltainen riuhtominen on ehdottomasti kiellettyä. Toivottavaa olisi, että sinunkin jäljiltäsi kätkö olisi kunnossa seuraavaa etsijää varten

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

61 Logged Visits

Found it 43     Didn't find it 3     Write note 9     Archive 1     Temporarily Disable Listing 2     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Owner Maintenance 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.