Skip to Content

<

Leinolan koulu

A cache by KyöstiKallio Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 08/28/2013
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Kaksiosainen multikätkö Leinolan koulun luona.

Kätkö esittelee vähän Leinolan koulua ja sen ympäristöä. Leinolan koulu koostuu kahdesta rakennuksesta. Pienempi rakennuksista on siirrettävä ja isommassa sijaitsee koulutilojen lisäksi päiväkoti ja kouluterveydenhuolto. Leinolan koulun katolla on luudalla lentävä noita. Välituntialue koostuu kolmesta alueesta välineineen: isoin alue jalkapallo- ja koripallokenttineen, siirrettävän rakennuksen ja päiväkodin välinen alue ja koulun perällä sijaitseva pieni metsä, jossa on myös leikkipuisto. Kesällä 2013 koulun pihaa uudistettiin. Koulun vieressä sijaitsee myös iso tekonurmikenttä, jossa koululaisten liikuntatuntien lisäksi mm. kaupunginosajoukkueet harjoittelevat jalkapalloa. Keväällä 2017 koululle saatiin neljä frisbeegolfväylää.

Leinolan koulun vieressä on kioski, leipomo ja kauppa, joita koululaiset tosin eivät saa käyttää kouluaikana eivätkä koulu- tai kotimatkalla. Koululla on parkkipaikka ja koulun viereen pääsee myös ainakin busseilla 1, 8, ja 38.

Annetut koordinaatit vievät sinut kyltin eteen. Itse kätkö on piilotettu koordinaatteihin: N 61 29.ABC E 023 54.AD. Alkupisteen kyltti auttaa huomattavasti puuttuvien numeroiden laskemisessa. Kun lasket koordinaatteja, käytä vain kyltin toisen puolen tekstejä!

A = Vähennä kyltin ylimmän rivin pisimmän sanan kirjainten lukumäärästä luku 1.
B = Keskimmäisen rivin toisen sanan kirjainten lukumäärä.
C = Keskimmäisen rivin ensimmäisen sanan kirjainten lukumäärä -1.
D = Kerro alimman rivin kirjainten lukumäärä kahdella ja vähennä siitä vielä 9.

Lisätietoja Leinolan koulusta: Leinolan koulun nettisivut.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

321 Logged Visits

Found it 292     Didn't find it 16     Write note 4     Needs Archived 1     Temporarily Disable Listing 2     Enable Listing 2     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Post Reviewer Note 2     

View Logbook | View the Image Gallery of 3 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.