Skip to content

<

PURHO

A cache by raitti4 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 08/31/2013
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

 Kätkö on sopiva kesäkätkö karavaanariperheille. Sopii tietysti muillekin matkailuhenkisille. Sulje purkki huolellisesti, se on vesitiivis.


Lähellä on SF-Caravan Kymenlaakson jäsenalue. Yhdistys on perustettu joulukuussa1972 ja kuuluu jäsenenä valtakunnalliseen SF-Caravan ry:een. Purhon alueen yhdistykseen kuuluu yli tuhat jäsentä. Ennen karavaanialuetta on pysäköinti ja kääntöalue, josta lähtee tie kunnan uimarantaan. Portin ohi karavaanialueelle ei ole sopivaa mennä, ellei kysy lupaa alueella kävelemiseen.

Kätköä etsiessä kuljet hyvää geopolkua myöten Salpalinjan kivipaasien vierellä. Esi-isämme ovat tehneet valtavan työn puolustaessaan tätä maata ja turvatakseen itsenäisyytemme. Kamopurkki on tuttu karavaanareille ja sen aukaisumekanismi. Sulje purkki tiiviisti, että se säilyy sateessa ja tuulessa.

Kätkölogiin toivon mielenkiintoisia tarinoita eikä vain kk. Itse olen vieraillut alueella monta kertaa viettäen kesäisiä ja talvisiakin päiviä

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.