Skip to content

Big Bang Event 2013 Event Cache

This cache has been archived.

moose61: Iedereen gelogd? Dan gaat ie het archief in!

Moose61

More
Hidden : Tuesday, 31 December 2013
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   not chosen (not chosen)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

31 december 2013. Afscheid van 2013. Dat mag eigenlijk niet stilletjes voorbijgaan. Ook dit jaar nodig ik alle geocachers daarom uit om nog één keertje op het einde van het jaar bij elkaar te komen. Even bijpraten wat er allemaal gebeurd is afgelopen jaar en de plannen van volgend jaar. En natuurlijk afscheid te nemen met een grote knal!

Waar? Sportterrein Strijthagen (Hofstraat 7, 6372 XC Landgraaf)
Wanneer? 31 december 2013
Hoe laat? Van 11:00 tot 14:00uur
Wat? Bijpraten over afgelopen jaar en de plannen voor het nieuwe jaar. Tevens zullen er enkele eventcaches gelegd worden.
Parkeren? Direct bij de event locatie (als er niet te veel sneeuw en ijs ligt...)

Het event vindt buiten plaats. Het kan door de weersomstandigheden koud zijn. Aanpassen van de kleding op de weersomstandigheden is aanbevolen!

Om van binnen op te warmen is warme chocomel aanwezig!

Het event vindt plaats nabij de jaarlijkse demonstratie carbidschieten van Carbidvrienden Parkstad. Bij deze groep zijn ook enkele geocachers aangesloten, die jullie graag met deze luide hobby willen laten kennismaken. Gehoorbescherming kan van pas komen, echter niet noodzakelijk. Gezien het harde geluid geen honden meebrengen naar dit event!Kijk HIER naar een film van het carbidschieten.OPROEP: Ook afgelopen jaar is het event weer flink gegroeid. Ook dit jaar komt hulp van pas. We zoeken:
- Bakkers (wafels, koekjes, een vlaai, taart of cakes is altijd welkom. Laat in een log weten als je iets meebrengt)
- Cacheleggers (neem contact met mij op)REGISTRATIE: Gezien de groei van het event afgelopen jaren zou het event dit jaar door kunnen groeien naar een MEGA event. Geef daarom in de Will Attend log aan met hoeveel jullie verwachten te komen.Deelnemers van dit event kunnen op hun pagina de volgende banner plaatsen:HTML code:
<a href="http://coord.info/GC4NEP0" target="_blank"><img src= "http://img.geocaching.com/cache/5f9d628a-5865-43ea-abf3-c79727ce44ea.jpg" title="Big Bang Event 2013" height="100"></a>Additional Hints (No hints available.)