Skip to Content

<

RoS - Kadonnut helpotus

A cache by Dille87 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 09/21/2013
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:
Salon kaupunki on vaikeassa tilanteessa. Nyt on aika tehdä kuntalaisen osa ja luoda lisää eloa kaupunkiin. Tämän sarjan myötä piristämme omaa yhteistoimintaamme ja alueen jo rikasta kätkötarjontaa. RoS on salolaisten kätköilijöiden muodostaman facebook-ryhmän yhteinen tempaus.

Nautinnollisia hetkiä SalossaTämä purkki paljastaa ehkä parhaiten, miten tämä ranta-alue on on tosiaan unohdettu. Alue on selvästi rajattu ja polkua pitkin kuljettaessa on nähtävissä uimarannan kyltti ja tämän paikan kyltti. Alueella on myös tienviittojen perusteella leiriytyminen kielletty. Paikassa voit selvästi havaita jan kulumisen ja unohdettujen paikkojen menneisyyden kaiun. En kuitenkaan suosittele lievittämään paineita täällä. Jos jollakulla on tästä paikasta muistoja, otan niitä yvin mielellnäi vastaan. Itse olen ollut töissä viereisellä rannalla ja kuullut tästä paikasta vain tarinaa, mutta vasta 2013 tulin vierailleeksi paikalla. Toivottavasti tämä avaa silmiä :D.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

183 Logged Visits

Found it 169     Didn't find it 12     Write note 1     Publish Listing 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.