Skip to Content

<

Lasten suusta

A cache by Puuhamiespete Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 10/02/2013
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Helppo perustradi.

Minulle pienenä opetettiin, että jos on jotain asiaa liittyen toisen ihmisen ulkonäköön tai tekemisiin, niin jutellaan niistä sitten kotona. No, minä sitten linja-autossa osoitin erästä miestä ja sanoin äidille: "Äiti, tuon sedän nenästä puhutaan sitten kotona!" Ikää oli tapahtumahetkellä ehkä nelisen vuotta.

Tuukka 7 seisoi äitinsä vieressä terassilla ja valitti pissa hätää, tahtoen äitinsä tulevan sisään. Äitinsä hiukan kiukustuen tokaisi, pidättele vain, niin niitä pissapäisiä lapsia tulee. Poika hetken äitiään tuijotettuaan kysyi, kaunks sä olet pidätelly?
Siinä oli naurussa pitelemistä.

Poitsu näki tiellä oravan joka oli jäänyt auton alle ja huusi kauheeseen ääneen "kuka on päästänyt oravasta ilmat pihalle?"

Oli ollut puhetta kun tänne avattiin uusi kebab paikka että paikan omistajat ovat turkista,noh sitten tässä ajettiin sen paikan ohi niin poika 5v. kysyy että oliko nuo omistajat sieltä karvasta?

Tarhasta lapset olivat retkellä läheisellä hautausmaalla. Illalla äiti sitten kysyi pikku Paavolta: "No millaista siellä hautausmaalla oli?"
Paavo: "Ihan hiljaista. Vain pari oli noussut ylös haravoimaan"

Työkaverin tyttärellä Iidalla oli ollut vastikään synttärit ja työkaveri (äiti) oli tehnyt tälle muumimamma kakun. Markuksen synttärit oli tulossa ja äiti mietti millaisen kakun hänelle tekisi koska tällä on kananmuna-allergia. Äiti kysyi Markukselta millaisen kakun hän haluaisi ja vastaus oli : "munaton muumipappa".

R oli taas pyhäkoulussa ja täti aloitti:
"Lapset, tänään puhutaankin siitä, kun Jeesus nousi kuolleista!"
Johon R hyvin tuskastuneen näköisenä:
"Eih, mä en kyllä yhtään enää jaksais kuunnella näitä zombie-juttuja!!!"

Siskoni sanoi pelkele ja äiti siihen: "Sitten saat sanoa sen, kun osaat ärrän." n. vuotta myöhemmin olimme mökillä ja sisälle oli päässyt kärpänen. Siskoni huusi: "Kato äiti kärpänen, KÄRRRPÄNEN." Kun äiti ei huomannut, että siskoni sanoi ärrän, niin tyttö siihen: "KÄRRPÄNEN PERRRKELE!"

Viivi totesi, että kait se isi tosta aikuistuu. Vai saatko sä äiti siitä kans lapsilisää?

Olimme lähdössä monen vuoden tauon jälkeen mieheni kanssa ulos. Tyttäremme oli hieman näreissään kun hän ei päässytkään juhlimaan isän ja äidin kanssa, vaan joutui jäämään mummin kanssa kotiin. Puin eteisessä korkokenkiä jalkaani ja tyttäreni ei ollut tainnut nähdä minulla korkokenkiä aiemmin. Hän tuumasi oven suuhun nojaten että "Ai, aattelit laittaa juhlan kunniaks oikein kannukset. No onneks olkoon vaan."

Perhe oli kokoutunut kirkkoon vihkiäisiin,kun pappi saapui sakastista vihkimään parin,pikkupoika nousi penkille seisomaan ja hihkaisi kuuluvalla äänellä: "Äiti, Äiti kato Batman".
Pappi ei voinut muuta kuin palata sakastiin nauramaan.

Annaa kiinnosti kovasti miten vauvat pääsevät vatsaan. Äiti kertoi, että isi antaa äidille vauvansiemenen ja se kasvaa äidin vatsassa vauvaksi.
Anna kovasti asiaa mietti ja jatkoi kysymyksiä: "Miks meillä ei ole enempää lapsia" ja heti perään huusi iskälle toiseen huoneeseen: "Vai isi, etkö sie muista mihin sie sen siemenpussin laitoit, kun meidät teit?". Vähänkö nauratti. :)

Oltiin lasten kanssa hesessä ja siellä oli telkkarissa voice kanava ja siellä mies lauloi herkkää ballaadia.
Vili 7v katto sitä tellua ja huokaisi kyllästyneellä äänellä-
-samuli putro,tuo surkea vollottaja on päässy latauslistalle.
mulla lens ranskalaiset suusta sillä sekunnilla :D

-----------------------------------------------------------------------------------------

Kätkössä on vain lokikirja.

Lähteenä käytetty googlea hakusanalla "lasten suusta".

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

110 Logged Visits

Found it 103     Didn't find it 1     Temporarily Disable Listing 2     Enable Listing 2     Publish Listing 1     Update Coordinates 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 3 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.