Skip to Content

This cache has been archived.

Pirkanmaa United GC: Arkistoon...

More
<

Wapunwiettoa Tampereella

A cache by Pirkanmaa United GC Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Thursday, 01 May 2014
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: not chosen (not chosen)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Related Web Page

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Info Mitä: Wapunwiettoa Tampereella
Missä: Tammerkosken rannalla
Milloin: Torstaina 1.5.2014 12:30-14:30

Wapunwiettoa Tampereella Vappun perinteisiin kuuluu laittaa hassut hatut päähän ja lähteä vapputorille. Niin myös Tampereella. Miksi emme siis samalla kokoontuisi porukalla Tammerkosken rannalle nurmialueelle rupattelemaan ja toivottelemaan hyvät vaput kätköilijäkollegoille. Samalla on mukava vaikka seurata, kun Tammerkoskessa kastetaan uusia teekkareita. Miittipaikka sijaitsee aivan tapahtumien ytimessä ja lähellä vapputoria. Voi olla siis, että kokoontuminen ei ole mahdollista aivan nollapisteessä, mutta lähistöllä sopivassa paikassa kuitenkin, siksi siis hieman normaalia korkeampi D-kerroin :) Etsi siis PUGC-lippu lähistöltä ja siellähän me.

Mikäli keli suosii, ei muuta kun viltti ja vaikka piknik-kori mukaan ja nauttimaan hyvästä seurasta. Mikäli keli ei satu suosimaan, sateenvarjo mukaan ja joka tapauksessa paikanpäälle!

 

VappuVappu on vuosittain 1. toukokuuta vietettävä kansainvälinen juhlapäivä ja monissa maissa Suomi mukaan lukien yleinen vapaapäivä. Suomessa vapunpäivää aattopäivineen vietetään työväen, ylioppilaiden ja kevään karnevaalijuhlana. Vuodesta 1979 lähtien vappu on ollut Suomessa virallinen liputuspäivä, suomalaisen työn päivä.

Tampereella Keskustori täyttyy vapunpäivänä torimyyjistä ja muutamista tivolilaitteista. Keskustan alueella järjestetään myös kulkueita ja tapahtumia jokaiseen makuun.

 

Wappu Wappu on erityisesti myös teekkarien ja ylioppilaiden vuoden suurin juhla. Tampereella teekkarit juhlivat muun muassa lakittamalla wappuyönä Hämeensillalla olevan Suomen neito -patsaan ja wapun päivänä kastamalla fuksit eli ensimmäisen vuosikurssin opiskelijat Tammerkoskeen.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

149 Logged Visits

Write note 6     Archive 1     Will Attend 60     Attended 80     Publish Listing 1     Announcement 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 8 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.