Skip to Content

<

2. Ex-kuntoradalla

A cache by jutani Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 05/04/2014
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Onko kuntosi romahtanut? Ei hätää, sillä niin on käynyt kuntoradallekin. Tämä peruskätkö esittelee entisen Mietoisten kunnan entisen kuntoradan. Jos siis kuntosi on kesäterässä niin singahdapa tänne, tee 3 kätkön kierros metsämaastossa hakemalla purkit numerojärjestyksessä. Jätäthän kulkupelisi merkattuun parkkipaikkaan. Huomioi että reitin varrella on Mietoisten partiolaisten kolo emmekä halua häiritä heitä. Vihjeen kätköön löydät alla olevasta tekstistä.


Matkalla kakkospisteelle voit kuunnella lintujen liverrystä tai vaihtoehtoisesti musiikkia jos soittolaite sattui tulemaan mukaan. Reitin varrella näkyy useita lintujen koteja niistä tosin suurin osa on myös entisiä kuten tämän kätkösarjan teemaan sopii. Saapuessasi kakkospisteelle, olet jo melkein reitin puolivälissä, lisätään siis vähän hönkää ja vaikeusastetta ettei mene liian helpoksi. Matka seuraavalle purkille onkin siis vähän nousujohteinen... mutta selviät siitä kyllä...

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

436 Logged Visits

Found it 427     Didn't find it 2     Write note 4     Publish Listing 1     Owner Maintenance 2     

View Logbook | View the Image Gallery of 2 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.