Skip to Content

<

Liftaten Joensuuhun

A cache by Tenukko Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 11/3/2013
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:Tämä kätkö esittelee yhden Pohjois-Karjalaisen  tienristeyksen lähimaaston, johon liittyy  pikku tarina.


Ensimmäisessä eventissä, johon osallistuin silloinen oppi-isäni, sittemmin kätköilykaverini Simotic  opetti kolme  kätkötyksen periaatetta:
 

1) Hyvä esittelyn arvoinen paikka (historiallinen, hyvä näköala tms.)
2) Kätköpaikasta kerrottavana hyvä tarina
3) Jokin uusi tai haastava kätkötystapa

 

Tämä kätkö perustuu kohtaan 2.

 

Parikymmentä vuotta sitten oli maakuntalehdessämme pikku uutinen, jossa kerrottiin, että hätäkeskus sai useita soittoja siitä, että kätköpaikan lähellä olevassa risteyksessä seisoi pyjamaan ja aamutakkiin pukeutunut mies liftaamassa Joensuun suuntaan. Ammattiauttajien saavuttua paikalle selvisi, että kyseessä oli polttariporukan  risteykseen jättämä  sulhanen, jolle oli annettu tehtäväksi hankkia kyyti Joensuuhun  erääseen tässä yhteydessä nimeltä mainitsemattomaan  ravintolaan. Uutisessa ei kerrottu, että pääsikö mies näiden auttajien kyydillä haluamaansa paikkaa. Jutun juonen ymmärrät nähtyäsi tai tunnistettuasi risteyksen ja sen viitan jonne risteävä tie vie.
 

Mielestäni tämä jos mikä oli polttariporukalta aivan loistava keksintö.

LISÄYS 13.8.2017. Lue tapahtumaan osallistuneen Maastohylkeen loggaus 08.08.2017: https://www.geocaching.com/seek/log.aspx?LUID=fbedbede-e66b-4528-9247-2fc60dfdbee8 

Kätkön paikka on nyt sitten mitä lieneekään ja purkki ihan perushelppo vähän sieltä tänne päin ja naatitkin on koetettu yhdellä mittauksella saada ainakin johonkin lähikuntaan osoittamaan. Tein tämän purkin  ankarasta painostuksesta kun piti avaruuseventtiin menijöille tai sieltä tulijoille  jotain "kauraa saada syötäväksi". Happy hunting!

Pari-kolmekymmentä metriä purkin paikasta eteenpäin on parkkitilaa vaikka kymmenelle autolle.

Hei Haloo! ei siellä ole kynääkään.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

502 Logged Visits

Found it 498     Write note 2     Publish Listing 1     Owner Maintenance 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.