Skip to content

This cache has been archived.

Lord Vampyre: This cache has been archived by a Swedish reviewer

Hej

För ett tag informerade jag dig om att allt inte verkade stå rätt till med din cache och bad dig ta reda på hur det stod till och åtgärda eventuella problem. Då det inte syns några tecken på att du gjort det kommer jag nu att arkivera din cache. Om du vill reparera/återställa den någon gång i framtiden är du välkommen att ta kontakt med oss, lämpligen via (länk). Om din cache då följer gällande riktlinjer och ingen annan hunnit lägga ut en cache för nära, så hjälper vi gärna till med avarkivering av din cache.

Hälsningar
Lord Vampyre, reviewer


På vår hemsida, swedenreviewers.se, hittar du många användbara tips för dig som cacheägare.

More
<

Strandängen

A cache by Ekopark, Nordens Ark Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 11/04/2013
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

På strandängen restaureras en delvis igenväxt yta längs den vackra Åbyfjorden till strandäng/slåtteräng. Området intill Åbyfjorden var en del av Åby säteris utmark under 1700- och 1800-talen, vilket betyder att den då ofta betades. Restaureringsarbetet görs för att gynna den biologiska mångfalden genom att främja betesgynnade arter som i dagens jordbrukssamhälle har det svårt.


Ta dig inte vatten över huvudet, då har du gått för långt på den gamla huvudvägen som tidigare ledde upp till Åby Säteri. En gård byggd av sten domineras av de stora ekarna som började gro i början av 1800-talet.

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.