Skip to content

This cache has been archived.

Ostara74: Då arkiverar eg denne.
Takk til alle som kom og markerte denne numeriske dagen!

More
<

11.12.13 (14:15-16:17) 18-19-20

A cache by Ostara74 og ellesaich Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Wednesday, 11 December 2013
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   not chosen (not chosen)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Velkommen til et numerisk event i anledning den vakre datoen 11.12.13. Det er lenge til neste sjanse for et slikt datosammentreff så her er det bare å hive seg rundt og bli med!


Det er fint om du i tidsrommet 14:15-16:17 tar et bilde av en klokke som viser dagens dato. Eventuelt kan du ta et skjermbilde av en datamaskin eller mobil som viser det samme. Hvis du vil kan du legge dette bildet ved attended-loggen din.

Eventet starter kl. 18 varer til kl. 19 og til kl. 20 også (kanskje også til kl.20.21?). Man trenger selvfølgelig ikke være til stede på eventet hele tiden om det ikke passer.

Vi møtes på Sawadee Thai Resturant i Hagerupsvei 32 X. Vennligst logg will attend senest 3 dager før eventet så vi kan få reservert bord.

Restauranten ønsker at vi legger inn bestilling på det vi vil ha å spise før vi kommer. Menyene for forrett/hovedrett/dessert ligger på hjemmesidene til

Sawasdee

Oppdater helst "Will Attend"-listinga deres med menyvalg innen 10. desember.

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.