Skip to Content

<

Solrød ønsker RNC glædelig jul 2013

A cache by Julemanden Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 12/24/2013
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Related Web Page

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Cachen er udlagt i forbindelse med

”Danmark ønsker RNC glædelig jul 2013”


Koordinaterne er læst op i Radio NatCachen den 23. december.CACHENS DETALJER:
Denne cache er en regulær og holder sig fuldstændig til cachens tema. Der er FTF bevis og JFTF til første finder og til første junior. Der vil desuden være et antal små gaver i cachen, hvor man gerne må tage en, uden at man skal bytte med noget andet. Gaverne har bånd om, men er ikke pakket ind, for så kan man bedre se, om der er noget man gerne vil have.


CACHEEJERS RELATION TIL RNC:
Som geocacher på Sjælland går der ikke særlig lang tid før man støder på navnet Gade, og det fornemmes hurtigt, at der er tale om en erfaren geocacher. Således skete det også for os. Vi startede som geocachere i efteråret 2010, og stødte hurtigt på navnet gade. Vi stødte tilmed også på begrebet en gade. Der gik dog noget tid for os, før end vi forstod relationen mellem Gade og en gade.
I starten af sommeren 2012 afholdt vi event i Solrød, hvor Gade deltog,m og det var vores første fysiske møde med Gade. På det tidspunkt havde jeg hørt om RNC, men havde aldrig lyttet til det, og vidste egentlig ikke så meget. Til vores event blev vi dog inviteret i studiet, og var vel egentlig lidt stolte over, at blive inviteret i RNC. Det viste sig at blive en god oplevelse, og det gav også en god forståelse for, hvilket stort frivilligt arbejde Gade m.fl. gør for RNC.

Siden hen har vi mødt Gade adskillige gange til events og det er også blevet til et par gæstevisits mere i RNC


DANMARK ønsker RNC glædelig jul 2013:
I efteråret 2013 valgte geocachere fra hele landet at lægge en serie på 64 caches for at markere en stor tak til RadioNatCachen. RNC er et radioprogram, sendt fra en lille lokalradio i København. Programmet kan dog høres i hele landet via internettet og apps. I programmet har radioværten Gade og hans medværter gjensen og Jens gæster i studiet til en snak om geocaching. Projektet ”Danmark ønsker RNC glædelig jul 2013” blev afsløret i radioen den 23. december 2013 ved at Gade fik overrakt et diplom med alle GC numre og navne på de 64 caches, hvorefter cachernes koordinater blev læst op i radioen, således at lytterne havde mulighed for at tage på FTF jagt. Cacherne blev efterfølgende publiceret den 24. om formiddagen.

Ideen bag DK ØNSKER RNC GLÆDELIG JUL 2013
I slutningen af oktober måned blev Nikolaj fra Team Warming og Carsten fra rasmuslaura inviteret ind i RadioNatCachen for at forhåndsoptage det program, der skulle sendes mandag den 23. december 2013. Vi aftalte efterfølgende at optagelserne skulle finde sted den 27. november.
10 dage før optagelse kom Nikolaj på denide, at det kunne være sjovt at have en eller anden form for gave med til radioen, for at markere julen og for at markere det flotte store frivillige arbejde som Gade m.fl. udfører for radioen. Først tænkte Nikolaj på en gave eller lignende, men hurtigt opstod ideen om en cache dedikeret til RNC. Nikolaj kontaktede Carsten, som var med på ideen. Se nu var de 2 første cacher allerede i hus, men da både Nikolaj og Carsten har hjemmebane i Solrød området, var det jo et stykke vej fra radioens lokaler på Frederiksberg. Nikolaj tænkte så, at hvis man nu kontaktede nogle af de geocachere, som var mest aktive i det gamle forum vedrørende RNC og i den forholdsvis nye facebookgruppe RadioNatCachen, så kunne det være, at nogle flere ville være med til dette lille projekt. Nikolaj kontaktede derfor en lille håndfuld, som alle var med på ideen, og med sådan en positiv respons og ildhu, at ideen herfra tog en markant drejning. Fra det lille københavnske projekt, blev ideen nu landsdækkende, og håbet om måske 10 udlagte cacher blev hurtigt gjort til skamme, for hver gang en ny geocacher hoppede med på ideen, havde de straks forslag til flere geocachere i nye geografiske områder, og flere geocachere ville endda gerne oprette mere end bare en cache. Hurtigt blev der oprettet en hemmelig facebookgruppe til formålet, hvor ideer, dokumenter mm. kunne udveksles.

Det blev til 10 meget hektiske dage. Nikolaj havde hver dag travlt med at holde styr på nye kontakter, formidle ideen og indsamle oplysninger. Projektet voksede og voksede. På et tidspunkt virkede 50 cacher som et realistisk mål, men de sidste par dage udviklede projektet sig endnu mere, således at Nikolaj og Carsten kunne tage af sted til optagelse i RNC med visheden om, at der var planlagt 64 cacher fra forskellige steder i Danmark, der alle ville ønske RNC en glædelig jul 2013.

Det hele skulle selvfølgelig være en overraskelse, så vi startede udsendelsen op, ganske rutinemæssigt, men efter et kvarters tid, overrakte vi en ramme med udskrift af alle GCnumre og cachenavne til Gade. Han blev så at sige aldeles målløs, og derfra brugte vi den næste times tid eller mere på at oplæse koordinaterne på alle 64 cacher, således at de lyttere, der ville lytte med den 23. december ville have mulighed for at tage på FTF-jagt lillejuleaften.

Det blev en fed aften i RNC, men også en smule specielt, da det jo var en båndet udsendelse, og folk derfor ikke direkte kunne blande sig i snakken eller på facebook. Det var en stor oplevelse at se, hvorledes gaven til RNC vakte stort indtryk på gade og Jens og gjensen i studiet.
Der skal lyde en stor tak til alle de geocachere, som valgte at gå med i projektet. Det var helt overvældende at mærke den opbakning, og det glæder mig meget, at vi samlet kunne skabe så meget energi og stable så mange cacher på benene på så kort tid.

December 2013 | Nikolaj Warming

Du kan se alle cacherne i serien i denne bookmarkliste: DK ønsker RNC glædelig jul 2013
Radiostationens hjemmeside: Radioti
RadioNatCachens facebookgruppe: RadioNatCachen

Flag Counter

Additional Hints (Decrypt)

Whyrgeærg zrq fva clag.

Decryption Key

A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M
-------------------------
N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z

(letter above equals below, and vice versa)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.