Skip to content

This cache has been archived.

Oss to: Her var det skjedd endel siden sist vi var innom - så det er på tide å si "Takk for alle besøk" og arkivere denne!

More
<

Alver Hjort

A cache by Oss to Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 12/22/2013
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Dette er opprinnelig en cache i serien Julestri(l) 2013, men kan med fordel også besøkes når det blir lengre og lysere kvelder. Vi prøvde å lage en opplevelse for hele familien, derfor en multi med spørsmål for barn. Cachen er selvfølgelig plassert i samarbeid med eieren av hjort og område, og anbefales besøkt i dagslys.

Boksen er ikke på de oppgitte koordinatene, den finner du hvis du regner ut:

N 60 33. (A+B) (A+C) (A+F) E 005 14. (B+D) (A+D) (C+D)

Vi fant ingen Rudolf Reinsdyr i nærheten, men veldig få er klar over at Hordalands eneste hjortefarm ligger i Alvermarka, bare 10-15 minutter fra Nordhordlandsbroen. Der bor det mellom 50 og 80 hjort, både store og små.

Hvis du går inn på www.alverhjort.no kan du blant annet lese mer om Jacob Hjort som kom fra Osterøy da han var liten og bodde hjemme i huset til Lars Øyvind og familien til han ble stor nok til å klare seg ute. Nå er han blitt stor og bor i Kristiansand der han er far til mange hjortebarn.

Hvis du går litt rolig opp til porten, så får du kanskje hilse på Tina. Hun kom fra Kvinnherad da hun var liten, nå er hun ganske stor - og liker veldig godt å bli klødd i pannen. Men du må ikke gi noen av dem noe mat, for da blir de andre sure og sparker den som fikk noe etterpå og det er veldig dumt!

Additional Hints (No hints available.)