Skip to content

This cache has been archived.

Pirkanmaa United GC: Tämä ei jää tähän!

More
<

Umpihankipotkupallon MM

A cache by Pirkanmaa United GC Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 15 February 2014
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size:   not chosen (not chosen)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Related Web Page

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Info Mitä: Umpihankipotkupallon MM
Missä: Lempoisten uimalan urheilukenttä, Lempäälä
Milloin: Lauantaina 15.2. kello 14:00-17:00

Pirkanmaa vs Satakunta Ilmassa on suuren urheilujuhlan tuntua! Helmikuun 15. päivä kello 14:00 alkaen hanki pöllyää kun Pirkanmaa kohtaa kotikentällään Satakunnan haastajajoukkuuen ensimmäisessä umpihankipotkupallon maakuntien välisessä mestaruusottelussa. Ottelu on leikkimielinen jalkapalloturnaus, jossa tyylillä saattaa olla merkitystä ja kokoonpano saattaa ratkaista kaiken. Ja jotta homma ei olisi niin helppoa, ottelu käydään umpihangessa tai ainakin niin syvässä hangessa kuin helmikuun puolessa välissä on mahdollista. Jotta ottelu menisi oikeudenmukaisesti, tuomarina toimii Kanta-Häme. Valitse siis puolesi ja ilmesty kannustamaan joukkueesi voittoon. Tervetuloa kaikki ikään katsomatta, nuoresta iästä saattaa olla jopa etua :) Mainitsehan Will Attend -loggauksessasi minkä joukkueen väreissä pelaat/kannatat

Jälkipeli Ottelun jälkeen kello 15:00-17:00 PUGC ja SUGC yhdessä tarjoavat löylyt viereisellä saunalla. Varatkaa siis myös pyyhkeet ja uikkarit mukaan, jälkipelit käydään saunassa ja jos tunteet kuumenee liikaa, järvessäkin lienee mahdollisuus pulahtaa.

Umpihankipotkupallon säännötJoukkue koostuu maalivahdista ja viidestä (5) kenttäpelaajasta, vaihtopelaajien määrää ei ole rajoitettu, joukkueella pitää olla kentällä vähintään neljä (4) pelaajaa.

Junioripelaajat (alle 12 v.) vastaavat puolikasta pelaajaa eli kaksi junioria muodostavat yhden kenttäpelaajan.

Molemmilla joukkueilla tulee olla selkeät tunnusmerkit, esimerkiksi kirkkaan värinen nauha ranteessa tai tiimipipo, jotta eri joukkudeiden pelaajat erotetaan selkeästi toisistaan.

Vapaat lentävät pelaajavaihdot kentän keskiviivan kohdalta. Vaihto on suoritettu oikein, kun vaihtoon menevä pelaaja on poistunut kentältä ennen kentälle tulevaa pelaajaa. Väärästä vaihdosta tuomari voi antaa vapaapotkun vastajoukkueelle keskiviivan tuntumasta.

Otteluaika on 2 x 10 min. Erien välissä joukkueet vaihtavat hyökkäyssuuntaa. Pelikenttänä toimii epämääräisen ja sopivan kokoinen luminen ja tasainen kenttä. Esimerkiksi järven jää tai tasainen jalkapallokenttä.

Tuomari voi antaa suoraan punaisen (Turku-)kortin pelaajalle, joka pyrkii vahingoittamaan kanssapelaajiaan. Tuomari takaa siis turvallisuuden, lievät nojaamiset sallitaan, mutta kaikki tahalliset taklaukset ovat varoituksen arvoisia. Kahdesta saman ottelun varoituksesta seuraa punainen kortti ja ulosajo. Ulosajosta seuraa automaattisesti, ettei kahvin kanssa saa kakkua.

  • Vapaapotkuissa muurin etäisyys tulee olla kolme (3) metriä.
  • Maalivahti saa ottaa pallon käsiin n. viiden (5) metrin alueelta maalista.
  • Suoraan maalivahdin käsistä lähtevästä avauksesta tehtyä maalia ei hyväksytä.
  • Mikäli pallo palautetaan maalivahdille tämän avattua pelin, ei maalivahti saa ottaa palloa käsiin ennen kuin vastustaja on koskenut palloon tai pallo on käynyt hyökkäysalueella.
  • Paitsiota ei ole.
  • Rangaistuslaukaus, kulmapotkut ja sivurajapotkut ammutaan käsistä.
  • Kaikki vapaapotkut, kulmapotkut ja sivurajapotkut ovat epäsuoria.
  • Sama pelaaja ei saa pelata useammassa joukkueessa samassa sarjassa (Värvääminen kesken kisojen toiseen joukkueeseen on ehdottomasti kielletty!). Muissa sarjoissa pelaaminen on sallittua.
  • Lopputuloksen ratkeaminen tapahtuu kilpailusääntöjen mukaisesti: mikäli ottelu on tasatilanteessa varsinaisen peliajan päätyttyä, pelataan jatko erä ”sudden death” -periaattella eli ensin maalin tehnyt joukkue voittaa.

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.