Skip to Content

This cache has been archived.

De Vier Windstreken: Helaas is het ons nog niet gelukt om de route te verleggen en blijven de problemen in de omgeving maar bestaan. Mede gezien de cache steeds maar weer gelogd wordt terwijl deze er niet is heeft ons doen besluiten de cache nu te moeten archiveren. We vinden het jammer dat er op deze manier een breuk ontstaat in deze succesvolle trail.

More
<

P-O-L-O-N-A-I-S-E TRAIL 124

A cache by De Vier Windstreken Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 12/30/2013
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


<

P-O-L-O-N-A-I-S-E

Trail

De Polonaise is een dans waarbij men in een sliert achter elkaar host, met de handen op de schouders van de voorgaande persoon. Gedurende de dans kan de wandelrichting naar believen worden omgekeerd en kunnen zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde meerdere personen aansluiten.

De polonaise is de basis van deze trail, maar dan een polonaise van caches, met als doel om met zoveel mogelijk mede-cachers een zo lang mogelijke trail te realiseren.

De oorsprong van de trial heet “HET 0 PUNT” en er bestaat de mogelijkheid om aan twee kanten aan te sluiten.

Aan de ene kant zal de nummering oneven zijn ( 1, 3, 5 etc ) terwijl aan de andere kant de nummering even zal gaan zijn ( 2, 4, 6 etc ) op deze manier kan de trail twee richtingen op.

Deelname is geheel vrijblijvend, net zo als het aantal caches dat men wil plaatsen en ook de richting is te bepalen naar eigen inzicht.Alert: You are about to download a file that contains further details needed to find this geocache. As the cache owner, I represent that this file is safe to download although it has not been checked by Groundspeak or by the reviewer for possible malicious content. Download this file at your own risk

Klik HIER voor meer infoAdditional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.