Skip to content

This cache has been archived.

Penelope: Je cache is door mij gearchiveerd in verband met het te lang op disabled staan en/of het niet vindbaar kunnen zijn gedurende lange(re) tijd.

More
<

Music Legends #1 - Bohemian Rhapsody

A cache by TeamTijgertjes Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 01/05/2014
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Music Legends #1 - Bohemian Rhapsody.

Music Legends is een serie van 14 caches in de buurt van Enter in een prachtig stukje natuur. Geniet van deze prachtige omgeving tijdens het doen van deze kleine serie. Let wel: het kan drassig zijn na regen en niet alles is bereikbaar per auto (lopend of met de fiets (mits droog) word aanbevolen).

Bohemian Rhapsody (bij fans ook wel bekend als BoRhap) is een stuk in rapsodische vorm van de Britse groep Queen. Het verscheen op het album A Night At The Opera uit 1975. Het was een wereldwijde hit voor de groep in 1975/1976 en hedendaags nog steeds een succes.

Luisteren? Queen - Bohemian Rhapsody


Een verzoekje van ons: plaats de cache weer terug zoals je hem gevonden hebt. Netjes in de koker en zonder afval achter te laten.
De cache serie is in 5 kwartier te doen.

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.