Skip to content

<

VLM-Balance-03 - Vergezocht

A cache by Gentsche Geokasjing Sosseteit Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 03/23/2014
Difficulty:
3 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Related Web Page

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Deze cache is geplaatst door de Gentsche Geokasjing Sosseteit vzw op vraag van en in samenwerking met de Vlaamse Landmaatschappij in het kader van het Europees project "Balance".

De Vlaamse Landmaatschappij (VLM) maakt als Extern Verzelfstandigd Agentschap deel uit van het beleidsdomein Leefmilieu, Natuur en Energie van de Vlaamse overheid. De VLM investeert samen met tal van partners in de kwaliteit van de open ruimte op het platteland en in het randstedelijk gebied. Hiervoor gebruikt men een gebiedsgerichte en participatieve aanpak. Bovendien beschikt de VLM over een waaier aan instrumenten die ze daarvoor inzet. Meer informatie kan u vinden op www.vlm.be

BALANCE is een Europees project dat loopt sinds 2010. BALANCE staat voor ‘balancing nature and recreation in peri-urban and rural areas’. Het doel van het project is om in de rand van steden, in bestaande of nieuwe groene gebieden, en hun omgeving een duurzame toegankelijkheid voor alle doelgroepen te bereiken. Recreatief gebruik dient te voorzien aan de noden van deze doelgroepen maar moet ook in evenwicht te zijn met het natuurbeheer.
BALANCE is een grensoverschrijdend project dat net hier een evenwicht probeert te vinden. Om dit projectdoel te halen, worden verschillende activiteiten opgezet. Met deze geocache wil BALANCE het gebruik van trage wegen in de Schelde-Leie regio promoten. Meer info kan je vinden op www.balance-2seas.eu


Deze Cache

Loop wat rond op de website van het Balanceproject, klik wat door en na enige tijd kan je dit te zien krijgen:

Vanuit het bolletje ga je 0° 26’ 48.4” zuid en daarna 3° 19’ 15.18” oost.
Je komt uit bij een eenzaam plukje bomen.

Deze cache niet lopen in het duister!


VLM-Balance Bonus-cache

In het logboekje van deze cache bevindt zich een code. Noteer deze wanneer je de cache logt, want je hebt ze nodig om de bonus-cache (GC4WPE1) van dit Balance geocaching-project te vinden.
Hoe moet je daarbij te werk gaan? De code die je in deze cache gevonden hebt laat je toe om via de onderstaande Certitude-link een vraag te zien. Het antwoord op die vraag vul je op de correcte plaats in op het antwoordrooster op de listing van de bonus-cache. Wanneer je alle antwoorden in het rooster ingevuld hebt kun je daarmee de locatie van de bonus-cache bepalen, evenals de informatie om de cache-box te openen.


Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.