Skip to Content

This cache has been archived.

marko77: Arkistoon.

More
<

Mennäänkö avantoon?

A cache by marko77 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, February 15, 2014
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: not chosen (not chosen)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Related Web Page

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

[FIN] Avantouinti-/saunamiitti Liikuntakeskus Pajulahdessa. [ENG] Ice swimming and sauna at the Pajulahti Sports Center

[FIN] Mennäänkö avantouimaan ja / tai saunomaan? Jos vastaus on kyllä, niin tilaisuus siihen järjestyy Liikuntakeskus Pajulahdessa lauantaina 15. helmikuuta 2014.  Sauna 1 on varattu naisille ja sauna 2 miehille kello 12:00-14:00. Ota mukaasi uima-asu, pyyhe ja mahdollisuuksen mukaan (jos omistaa) avantouintitossut. Lysti kustantaa vaivaiset kolme euroa henkilöä kohden (varaa mahdollisuuksien mukaan tasaraha). Pyrin saamaan muutaman makkarapaketin messiin (synkronoidaan miesten saunominen siten, että naiset voivat tulla miesten puolelle paistelemaan makkaraa) ja luvassa on ehkä myös lämmintä juotavaa. Miittiin voit osallistua myös ilmaiseksi (eli josset mene saunaan ja / tai avantouimaan) eli eventtikirja on avoin kaikille.
Tilaisuus on avoinna kaikenikäisille, joten tämä tarkoittaa hyvää käyttäytymistä ja ennen kaikkea alkoholittomuutta (avantoon ei saa mennä alkomaholin vaikutuksen alaisina). Avantouinnista kannattaa keskustella lääkärin kanssa, jos omaa sydän- tai verenpainetautisairauden. Turvallisuusohjeet on luettavissa Turun avantouimareiden sivuilta - jokainen osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan! Lämmin kiitos jugeo09:lle saunojen varaamisesta! :)
[ENG] If you are interested in ice swimming and sauna, then you can join us Saturday afternoon 15 of Feb. (12pm-2pm). Bring your towel, swimming suit and three euros for the fee. But as always you can sign the eventbook free of charge.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

77 Logged Visits

Write note 5     Archive 1     Will Attend 28     Attended 40     Publish Listing 1     Announcement 2     

View Logbook | View the Image Gallery of 4 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.