Skip to Content

This cache has been archived.

Jostymonique: Deze cache hebben we al een paar keer moeten vervangen, hij gaat nu het archief in. Iedereen bedankt voor het zoeken en loggen.

More
<

Xie-um-nie 1

A cache by Jostymonique Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 01/31/2014
Difficulty:
3 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Deze cache is prima te combineren met de Mystery 'Helemaal van de kaart'.
GC4XJD8


Op deze plek heb je een mooi overzicht van de oorspronkelijke lokatie van de Hanckemaborg. De borg is vernoemd naar de eerste bewoners. Een borg was vroeger een buitenverblijf van de jonkers. Vlakbij de cache staat een zandstenen ornament dat vroeger waarschijnlijk bij de borg hoorde. Het huis aan de overkant is het herbouwde schathuis.

Het is niet nodig om helemaal in de bosjes te struinen, je kunt de cache met schone schoenen vinden. Haal ook geen stenen uit de grond, daar ligt de cache niet. Leg de cache a.u.b. weer terug zoals je hem gevonden hebt, dan blijft de moeilijkheidsgraad 3 sterren. Dank.

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.