Skip to content

Beemster memory #9 Traditional Geocache

This cache has been archived.

Niels&Sandra: We ruimen de serie beetje bij beetje op. Deze gaat er nu uit.

More
Hidden : 02/15/2014
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Memory series #9


Door middel van deze serie geocaches proberen wij het werelderfgoed van de Beemster ook voor de geocachers onder ons op de kaart te zetten. Wie is er niet al eens door de Beemster gereden en zag een heel bijzondere omgeving. Door de droogmaling in het begin van de 17e eeuw en de daarop volgende agrarische ontwikkeling is een prachtig plat laaglandschap ontstaan wat niet voor niets de status werelderfgoed heeft gekregen.

Probeer tijdens het cachen niet alleen op de caches te focussen maar geniet ook van de prachtige platte landschappen, die toch wel enigszins uniek in de wereld zijn.

Toe aan een stop? Dat kan vlakbij cache #6, daar niet ver vandaan ligt een cache bij het rustpunt Reigersbosch.

Met dank aan de gemeente Beemster voor het geven van toestemming. Dit houdt natuurlijk wel in dat de boel niet meteen platgelopen moet worden. Dan is het spelletje gauw voorbij.

De caches zijn niet lastig verstopt zodat de mooie omgeving ook mooi gehouden kan worden. Wij wensen iedereen veel plezier met deze serie en hopen dat hij in de smaak zal vallen.

Voor het vinden van de bonussen van deze serie zijn de plaatjes in de 16 caches nodig. Noteer dus in welke nummers de paren verstopt zitten. Trek de laagste van de hoogste af.

Stel dat in cache nummer 7 en 16 hetzelfde plaatje zit, dan geldt dus een waarde van “9” voor die afbeelding. Met die waarden zijn de locaties van de bonussen te berekenen.

Additional Hints (No hints available.)