Skip to Content

<

Pirunkammari

A cache by M&JP Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 3/21/2014
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Kuhmoisten Ylimenmaan Pirunkammari on kalseasta nimestään huolimatta varsin vaikuttava näky. Kartan mukaan tässä paikassa on luola, mutta kätkön tekijöiden mielestä se on ennemminkin kapea halkeama kalliossa. Pirunkammari on silti oiva retkikohde jylhien kallioiden ja kivikoiden ystäville.

Railo on paikoin kapea ja raavaan eränkävijän ahdas kulkea, joten kätkö on sijoitettu kallion ulkopuolelle. Mikäli mielii tutkia onkaloa tarkemmin, kannattaa huomioida yllättävät irtokivet jalkojen alla ja pään yläpuolella.

Kätkölle olisi ollut tusinoittain sopivia sijoituspaikkoja niin kallion sisä- kuin ulkopuolella, mutta purkki on piilotettu kohtalaisen helppoon paikkaan ison kivenjärkäleen taakse. Spoilerikuva helpottaa löytämistä, mikäli koordinaatit pyörittävät pahasti ympäriinsä.

Lumi ei sada kätkön päälle, mutta suosittelemme käyntiä paikalla lumettomaan aikaan. Kallion päälle ei ole tarpeen kiivetä.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

48 Logged Visits

Found it 47     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 6 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.