Skip to Content

This cache has been archived.

naappu: Kuten alla olevissa noteissa on todettu, kätköpaikkaa ei enää ole olemassa. Ilmeisesti kysymys on lisäraiteen rakentamisen alkamisesta. Paikalla käydessäni näytti siltä, että raivaustöiden ja maansiirtojen vuoksi ei ole mitään mahdollisuutta kätköä löytää.

Filmipurkkihan oli piilotettuna kahden massiivisen betonipaaden välissä olevaan vanhaan patikan pätkään poraamaani koloon. Paikalla näytti siltä, että nuo massiiviset betonimöykyt oli murskattu pieniksi palasiksi ja kiemuraisiksi betoniteräksiksi. Melkoinen yllätys oli, että patikan pätkä oli ihan ehjänä tuon betonimurskeläjän päällä. Filmipurkki sisältöineen oli paikallaan kolossaan. Ihan kuin nämä esineet olisi tietoisesti pelastettu ja asetettu näkyvälle paikalle noudettavaksi. Kukahan lie ollut tämä kätköilyn ystävä?

Otin purkin sisältöineen talteen. Hetken harkitsin kätkön siirtämistä uuteen paikkaan mutta ajatus ei kuitenkaan tuntunut oikealta. Joten, kätkö poistuu arkistoon. Kiitos kaikille etsijöille.

More
<

Takapiha

A cache by naappu Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 03/25/2014
Difficulty:
3 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Annetut koordinaatit vievät Keravalla rautatien itäpuolelle alueelle, jonka miellän kaupungin takapihaksi. Samaan tapaan kuin kiinteistölläkin usein on takapiha, joka ei näytä erityisen edustavalta mutta johon sijoittuu tarpeellisia toimintoja ja tiloja. Tällä takapihalla voi nähdä kaupungin lämpövoimalan, kaupan logistiikkakeskuksen ja sen rekkaliikenteen sekä radanpidon varikon "varaosavarastoineen". Sivuraiteella seisoo usein merkillisen näköisiä radan rakentamiseen käytettäviä koneita.

Koiran kanssa alueen kautta joskus lenkkeillessä löysin sieltä koordinaatit tätä ensimmäistä kätköäni varten. Eihän se ensimmäisellä kerralla tietenkään ihan nappiin mennyt. Koordinaatit osoittavat paikkaan P, joka on ihan liian kaukana. En lähtenyt purkkia sinne viemään, siinähän olisi voineet kengät kulua loppuun jo ennen perille pääsyä. Laitoin purkin paikkaan, joka on paikasta P suuntaan 195.6268 astetta. Keravan keskipisteestä suunta purkille on 342.4104 astetta.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

60 Logged Visits

Found it 43     Didn't find it 10     Write note 4     Archive 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 2 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.