Skip to Content

This cache has been archived.

heppu22: On aika siirtää tämä tapahtuma muistojen joukkoon.

More
<

YHDESSÄ Keinukalliolla

Hidden : Saturday, 10 May 2014
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size: not chosen (not chosen)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Keravan Latu järjestää YHDESSÄ geokätköilytapahtuman Keinukallion hienolla ulkoilualueella 10.5.2014 kello 11- 13. Tapahtuman yhteydessä järjestämme pienimuotoisen luontopolun alkaen kello 10.30.

Kaikille ennakkoon ilmoittautuneille tarjoamme grillimakkaran!

Järjestämme myös geokätköily esittelyä kello 12.

Suomen Ladun jäsenyhdistykset järjestävät tänä viikonloppuna eri puolilla Suomea geokätköilyeventtejä YHDESSÄ-teemalla. Eventteihin ovat tervetulleita kaikki kätköilijät ja kätköilystä kiinnostuneet. Makkaranpaistotulien lisäksi paikalla on myös vieraskirja. Makkaraa ja muuta evästä sekä juotavaa voi tuoda mukanaan oman maun mukaan.

Tapahtumapaikka on Keinukallion urheilukeskus. Alueelta löytyy mm. 18 reikäinen liitokiekko- (frisbee golf) rata, jousiampujien vaistoammuntarata ja lennokkikenttä. Alueella on myös valaistu kuntorata jonka varrella on erilaisin kiintein kuntoiluvälinein varustettu toimintapiste. Vanha laskettelurinne, on urheilijoiden suosima harjoittelupaikka ja alueella on järjestetty myös mm. SM-tason hiihtokilpailuja.

 

Nuotiopaikan läheisyydessä järjestetään geokätköilyn esittely kello 12.00. Tänne ovat tervetulleita erityisesti ne, jotka haluavat oppia tai kuulla geokätköilystä ja mahdollisesti kokeilla harrastusta.

HUOM! Koska päivä on myös valtakunnallinen Liiku terveemmäksi -päivä, kannustamme tulemaan paikalle pyörällä tai kävellen!

Briefly in English:
This event takes place at Keinukallio outdoor recreation area on Saturday 10th of May from 11 am till 1 pm. Starting at 10 am you can join our Nature Trail starting at the event waypoint (mention this in your will attend log if you want to come). At the campfire a sausage will be offered by the organisers for those to have made a will attend log

HUOM: Kaikkien YHDESSÄ-geokätköilytapahtumiin 10.5.2014 osallistuneiden ja Attended-loggauksen tehneiden kesken arvotaan yksi Garminin uutuus-GPS. Voittajan nimimerkki julkaistaan Suomen Ladun nettisivuilla 15.5.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

167 Logged Visits

Write note 10     Archive 1     Will Attend 69     Attended 84     Publish Listing 1     Announcement 2     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.