Skip to content

This cache has been archived.

aller-aller: zie bonus

More
<

023 Brielse Maas Trail

A cache by aller-aller Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 08/31/2014
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Brielse Maas Trail is een trail van ongeveer 45 km. De trail bevat 100 caches. Ga respectvol met de caches en de omgeving om en blokkeer niet onnodig het fietspad! uiteraard is er met behulp van wat bonusgetallen onderweg aan het einde van de trail een bonuscache te vinden.


LET OP !! LET OP !! LET OP !! LET OP !! LET OP !! LET OP !! LET OP !! LET OP !! LET OP

Maandag 14 november 2016 gaat de Brielse Maas Trail in het archief!

na ruim 2 jaar is het tijd voor wat nieuws...
ik ga verhuizen en de trail verhuist met mij mee

iedereen bedankt voor de leuke logs, de ontmoetingen, de positieve reacties!
en voor iedereen die het rondje nog even snel wil doen: succes :)

De Brielse Maas (of het Brielse Meer) is pas in 1950 afgedamd. Voor die tijd diende het als verbinding tussen de Noordzee en de Maas bij Rotterdam. Inmiddels is de Brielse Maas uitgegroeid tot een veel gebruikt recreatiegebied. Naast de vele havens en strandjes is de gehele Brielse Maas omringt door een fietspad.

Voor deze trail zult u dit fietspad volgen. Dit betekend dat veel caches niet of nauwelijk berijkbaar zijn per auto of scooter. Er wordt veelvuldig toezicht gehouden in het gebied dus houdt u aan de regels en houd rekening met de overige recreanten in het gebied!

Parkeren kan rondom de hele trail maar bij op de listing van 001 Brielse Maas Trail is een parkeercoordinaat opgenomen voor het startpunt. Op enkele plaatsen op de route komt u gelegenheden tegen om iets te eten of te drinken; de terrasjes van Brielle zijn een aanrader! Ook 's avonds en 's nachts wordt er 'gerecreëerd' in het gebied... liever bij daglicht dus!

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.