Skip to Content

This cache has been archived.

Hemppu01: Uusia kylttejä ei ole näkynyt. Laitetaan tämä arkistojen aarteisiin.

More
<

Pöljän ponnistus Bonusmulti # Lopen Uupuneet

A cache by Hemppu01 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 05/11/2014
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

HUOM! MOOTTORIAJONEUVOILLA METSÄPOLUILLA AJO ANKARASTI KIELLETTY !!! KOSKEE MYÖS HAMULASSA HIEKKAKUOPILLE JOHTAVAA TIETÄ (Sorakeisarin unelmalle johtava puomitettu tie). Lue lisätietoja alempaa kätkökuvauksesta

Pöljän ponnistus on savolaisten urheiluseurojen mukaan nimitetty, noin 9 km pitkä "georengasreitti", joka esittelee Siilinjärvi- Hamula alueen ulkoilumaastoja ja polkuja.

Reitti on pääsääntöisesti mukava kulkuista kangasmaastoa, maastoltaan helpohkoa tai keskinkertaista, sisältäen muutaman käynnin alueelle tyypillisen supan pohjalla. Pöljän ponnistus on mahdollista kulkea sulanmaan aikaan jalkaisin tai maastopyörällä. Talviaikaan ainakin osan reitistä pääsee hiihtäen ja lumikengillä.

Kuka jaksaa lukea pitkiä trailikuvausten tarinoita, joten typistämmepä seuraesittelyn maksimissaan kolmeen virkkeeseen: Lopen Uupuneet on legendaarinen urheiluseura, joka on liikuttanut Loppilaisia jo vuodesta 1819. Seuran toimintaan on aina kuulunut olennaisena osana kansanterveydellinen toiminta sekä hauskat muiluttajaiset kaksi kertaa vuodessa. Tämä seura ei millään tavoin liity Savoon, mutta sopinee hyvin tämän trailin päätepurkiksi. Toivottavasti pidit Siilinjärven harjumaastoista. Kiitos käynnistäsi!


MULTIN BONUS TEHTÄVÄ: Koordinaateissa N 63.04.630 ja E 027.34.156 sijaitsee kylttirykelmä. Kylteissä on kolme kilometri määrää. Ajattele itsekukin kylteissä oleva luku kymmeninä (eli esim. 3,2 = 32). Bonuskätkön koordinaatit saat seuraavasti: 63.03.878 + lukujen yhteissumma ja E 027.37.531 + lukujen yhteissumma.

HUOMIO! Trailille on kysytty lupa alueen yksityismaanomistajilta. Pitkän neuvottelun jälkeen lupa on saatu sillä ehdolla, ettei puita ja kasveja vahingoiteta, eikä metsässä ajella moottoriajoneuvoilla - ei edes niillä leveillä ja autoiluun houkuttelevilla poluilla. Lupa on ehdollinen eli jos sovitusta ei pidetä kiinni on purkit poistettava välittömästi metsästä. Ukaasi on senverran kova, että pyydämme kaikkia trailin kiertäviä kätköilijöitä noudattamaan maanomistajien antamaa noottia. Mikäli tunnet ettet jaksa kiertää trailia omalla lihaskunnollasi, on sinun syytä jättää tämä keikka väliin. Kiitos. Ps. pätkissä kierto mahdollinen.

Evästelyyn sopiva tulenteko paikka löytyy Patikkalasta, jossa on myös laavu ja uimaranta. Patikkala merkitty waypointtina.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

188 Logged Visits

Found it 174     Didn't find it 1     Write note 4     Archive 1     Temporarily Disable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 3     Owner Maintenance 2     Update Coordinates 1     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.