Skip to Content

<

Årets Stockholmsbyggnad 2014

A cache by lillfiluren Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 04/18/2014
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Related Web Page

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


För femte året i rad utses Årets Stockholmsbyggnad. En jury utsåg tio kandidater bland de inlämnade förslagen och stadens innevånare bjöds in att rösta på sina favoriter. Slutlig vinnare blev Skagershuset i Årsta med följande motivering:

"Med levande fasader av cederträ, hög detaljering och vacker skala visar bostadshuset hur en vacker stadsdel kan bli ännu bättre med nya samspel mellan det som är nytt och det som funnits där länge.”


För mer information om tävlingen, se http://www.stockholm.se/aretsstockholmsbyggnad

Startkoordinaten för den är multin är placerad vid det vinnande bidraget. För att kunna logga cachen så måste du dock först besöka samtliga byggnader och svara på frågorna som hör ihop med respektive byggnad.
Nedan anges 10 st waypoints. En för varje finalist. Koordinaterna är lämpliga platser att leta efter information till respektive fråga.


Klicka på CoordMaker-ikonen lite längre ner för att komma till formuläret där du kan ange dina svar. Om allt blivit rätt så kommer du att få en koordinat som du skall geochecka. Geocheckern kommer att ge dig den slutliga koordinaten. Du kan spara dina svar och nästa gång du återvänder till sidan så kommer dom att laddas automatiskt. Om du tycker att du har rätt svar på alla frågorna, men ändå inte får grönt i geocheckern, hör av dig till mig så skall jag hjälpa dig på traven. Meningen är inte att det skall vara svårt, utan att du skall besöka de vackra byggnaderna.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

39 Logged Visits

Found it 32     Write note 6     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 7 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.