Skip to content

De Eerste Axelse Koningsdag Cache (DEAKDC) Traditional Geocache

This cache has been archived.

geogilian: Nadat meerdere geocachers hadden aangegeven dat de logrol nat was had ik gisteren eindelijk tijd voor onderhoud.

In de buurt van GZ aangekomen zag ik dat er een groter probleem was. De hele omgeving rond GZ is op dit moment afgezet omdat alle bomen gerooid worden. De plek waar de container verstopt zat is weggehaald vanwege de werkzaamheden.

Omdat de plannen in dit gebied nogal wat verandering brengen heb ik besloten om de cache op dit moment te archiveren. Als het momument ergens terugkomt kan altijd besloten worden om een nieuwe te maken. De plaats ervan zal sowieso ergens anders zijn.

More
Hidden : 04/22/2014
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Ter gelegenheid van de eerste Koningsdag zal deze cache op Koningsdag 2014 (26 april 2014)!


Sinds 30 april 2013 heeft Nederland weer een Koning. Koning Willem-Alexander (volledige naam: Willem-Alexander Claus George Ferdinand, Koning der Nederlanden, Prins van Oranje-Nassau, Jonkheer van Amsberg) volgde op die datum zijn moeder (huidige volledige naam: Beatrix Wilhelmina Armgard, Prinses der Nederlanden, Prinses van Oranje-Nassau, Prinses van Lippe-Biesterfeld) op die toen 33 jaar Koningin van Nederland was geweest.

Axel heeft al jaren een actieve Oranjevereniging (maar daar heeft de CO niets mee te maken) en daarom werd er op Koninginnedag, en nu op Koningsdag, veel georganiseerd om deze dag te vieren.

Ter gelegenheid van de eerste Koningsdag is deze cache gemaakt. Dus ben je in Axel (je zal niet de enige zijn). Log dan deze cache.

Succes met loggen.

Na Koningsdag zal hij gewoon beschikbaar blijven, hoewel er op deze plek dan niets meer zal verwijzen naar Koningsdag. Het blijft wel een herinnering aan de Eerste Axelse Koningsdag!

Speciaal voor de badge/banner-jagers!

Als deze cache gelogd wordt op een van de verjaardagen van onze vroegere of toekomstige vorsten kan onderstaande banner op het profiel geplaatst worden:

Het gaat om de verjaardagen op de volgende data:

31 januari (Prinses Beatrix)
27 april (Koning Willem-Alexander)
30 april (Prinses Juliana)
17 mei (Koningin Maxima)
7 december (kroonprinses Amalia)

Je kan hem toevoegen door ondestaande regel in je profielpagina te plakken:
<a href="http://coord.info/GC536JX" target="_blank"><img src="http://imgcdn.geocaching.com/cache/large/77087069-ae0f-446f-af5c-d6ab17cc669a.png"></a>

Additional Hints (No hints available.)