Skip to Content

<

Kaivannonkierto 7. Karhukopla

A cache by Puuhamiespete Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 04/29/2014
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Kaivannonkierto on 3,5 km pitkä luontopolku Älänne-järven Pohjoispuolella Natura 2000 alueella. Luontopolku soveltuu hyvin myös lapsille ja ikäihmisille.

Kätkösarja esittelee Disney piirroshahmoja.

Karhukopla (engl. The Beagle Boys) on Carl Barksin luoma Aku Ankka -sarjakuvissa esiintyvä konnajoukko, joka toistuvasti pyrkii ryöstämään Roope Ankan rahat, mutta epäonnistuu yrityksissään ja joutuu vankilaan. Karhukopla esiintyi ensimmäisen kerran tarinassa Ankkalinnan pamaus (Terror of the Beagle Boys) vuonna 1951.[1]

Karhuveikot pukeutuvat yleensä mustaan silmänaamioon, sinisiin housuihin ja punaisiin paitoihin, joissa on luvuista 1, 7 ja 6 koostuvat sarjanumerot.

Karhukopla koostui varhaisemmissa tarinoissa kuudesta veljeksestä. Nykyisten karhukonnien edeltäjiä Roopen nuoruudenseikkailuista kertovissa sarjoissa ovat Kivisyömmi Karhula poikineen.

Karhukoplan jäsenillä on myös nimet, mutta niitä ei koskaan mainita, eivätkä he käytä niitä itsekään. Niminä käytetään ensimmäiseltä vankilareissulta saatuja vankinumeroita. Kaikkien kuuden karhuveikon numero koostuu alkunumerosta 176 ja tämän jälkeen tulevasta numerosta, jossa on numerot 1, 7 ja 6 eri järjestyksissä: 176–167, 176–176, 176–617, 176–671, 176–716 ja 176–761.

Don Rosa toi Karhukoplaan erään lisäyksen: hänen tarinoissaan Karhuveikkoja on seitsemän. Myös seitsemännen Karhuveikon numero alkaa 176, mutta loppuosa on aina peitossa eikä sitä koskaan sanota. Tämä johtuu siitä, että kolmesta luvusta on mahdollista tehdä ainoastaan kuusi erilaista yhdistelmää.

Lähde: Wikipedia

Kätkö sisältää vain lokikirjan.
___________________________________________________________________________

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

256 Logged Visits

Found it 255     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.