Skip to Content

<

Kaivannonkierto 8. Milla Magia

A cache by Puuhamiespete Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 04/29/2014
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Kaivannonkierto on 3,5 km pitkä luontopolku Älänne-järven Pohjoispuolella Natura 2000 alueella. Luontopolku soveltuu hyvin myös lapsille ja ikäihmisille.

Kätkösarja esittelee Disney piirroshahmoja.

Milla Magia (engl. Magica De Spell) on Disneyn sarjakuvamaailmassa esiintyvä naispuolinen ankkahahmo, joka esiintyi ensimmäisen kerran Carl Barksin piirtämässä ja käsikirjoittamassa tarinassa Midaan kosketus vuodelta 1961.

Milla Magia on noita, jonka elämäntehtävä on siepata Roope Ankan ensilantti, jotta hän voisi valmistaa siitä voimallisen amuletin, jonka avulla hän saisi Midaan kosketuksen – kyvyn muuttaa puhtaaksi kullaksi kaiken mihin hän koskee. Joissakin tarinoissa Milla yrittää sulattaa ensilantista onnenkalun, joka toisi hänelle vaurautta. Kaiken takana on Millan ahneus ja halu rikastua: hän haluaa tulla maailman rikkaimmaksi henkilöksi keinolla millä hyvänsä. Eräässä tarinassa Milla sai Midaan kosketuksen muiden pankkiirien lanteista, mutta halusi kuitenkin kostaa Roopelle muuttamalla hänen säiliönsä kullaksi.

Milla ei ollut Barksin ensimmäinen noitahahmo: myös tarinoissa Kultainen joulupuu vuodelta 1948 sekä Karkkeja ja kepposia vuodelta 1952 esiintyi noitia, vaikka kumpikaan ei ollut Barksin käsikirjoittama; Kultaisen joulupuun käsikirjoittivat Barksin toimittajat ja Karkkeja ja kepposia pohjautuu samannimiseen Disneyn lyhytpiirrettyyn. Barks sittemmin kertoi käyttäneensä Millan esikuvina italialaista näyttelijä Sophia Lorenia sekä Charles Addamsin luomaa Morticia-hahmoa.

Lähde: Wikipedia

Kätkö sisältää vain lokikirjan.
___________________________________________________________________________

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

253 Logged Visits

Found it 250     Didn't find it 2     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.