Skip to Content

<

Merirosvon testamentti

A cache by mackoivu Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 5/6/2014
Difficulty:
5 out of 5
Terrain:
5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Minun nimeni on Jim. Pidän äitini kanssa kestikievaria Wanhan Laukaantien varressa. Myös isä oli majatalon pitäjä, mutta jäimme äidin kanssa kahden, kun isä kuoli. Majatalon pito ei aina ole kovin mieluisaa puuhaa. Mutta silloin se on hauskaa, kun saa kuunnella erään vakituisen kävijämme puheita. Ja sitä laulua! Sitä en voi enää koskaan unohtaa.

Fifteen men on a dead man's chest —
Yo-ho-ho and a bottle of rum!
Drink and the devil had done for the rest
Yo-ho-ho and a bottle of rum!


Hän on ilmiselvä merimies, mutta viime aikoina olen alkanut ajatella, että hän on paljon muutakin. Sainkin asialle varmistuksen sinä päivänä kun hän yllättäen kuoli. Olin nimittäin paikalla kun lääkäri tutki hänen vartaloaan. Ne kaikki kammottavat tatuoinnit! Ja mikä pilkistikään esille miehen tavaroiden seasta arkusta? Minusta se on ehta merirosvon aarrekartta.

Arvelin kartan herättävän kiinnostusta. Siksi ei tuntunut hyvältä idealta pitää sitä yhtään kauemmin kievarilla kuin mitä oli välttämätöntä. Lähdin pian ulos talosta ja mietin sopivaa piiloa.  Ḡᶾ- pisteestä jatkoin pala palalta eteenpäin kunnes tulin paikkaan, josta otin lopullisen suunnan. Vielä ennen piilotusta piirsin reitistäni lyhyen kuvauksen, että muistaisin myöhemmin paikan.


Aion totta vie lähteä etsimään aarretta. Jos et pääse mukaani, niin älä huoli. Tulen kyllä kirjaamaan kaiken ylös. Saat sitten lukea mitä kaikkea minulle tapahtui matkan aikana.


Additional Hints (No hints available.) 

Find...

38 Logged Visits

Found it 29     Write note 3     Temporarily Disable Listing 2     Enable Listing 2     Publish Listing 1     Post Reviewer Note 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 5 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.