Skip to Content

This cache has been archived.

vanBaarsel: Tijd om het event te archiveren. Tot volgend jaar op 23 augustus! [:D]

More
<

[2DMGE] - 2e Delftse Meet & Greet Event

A cache by vanBaarsel Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Sunday, August 31, 2014
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:Event
Na het zeer succesvolle 1e Delftse Meet & Greet Event op 1 september vorig jaar, met 89 teams en een kleine 150 bezoekers, was er geen enkele twijfel over een vervolg. En dus ben je dit jaar op 31 augustus meer dan welkom op het 2e Delftse Meet & Greet Event. Ook dit jaar kan er weer gezellig gekletst en geborreld worden met bekende en minder bekende, lokale en minder lokale, ervaren en minder ervaren geocachers!

Plaats / Tijd
Het event vindt plaats op zondagmiddag 31 augustus van 14:00 tot 17:00 op het terras van "Brasserietje Bij Ons" (voorheen Uitspanning de Landbouw) in Delft. Deze kleine gezellige locatie is zowel met de auto, fiets als het OV goed bereikbaar. Naast het terras is de ingang van de kinderboerderij, waar de kids zich uitstekend kunnen vermaken. Bij mooi weer is ook de waterspeeltuin, achter de kinderboerderij, geopend.

Kosten
Noppes, nada, niets! Naast het logboek staat dit jaar wel een spaarpot, waar je eventueel een (kleine) bijdrage in kunt stoppen. Dit als bijdrage in de kosten die wij (met alle plezier) maken voor de organisatie van dit event. Wat we je wel willen vragen is om geen meegebrachte etenswaren en/of dranken te gebruiken op het terrein van onze gastheer. Ze hanteren zeer schappelijke prijzen :)

Caches?
Er liggen in Delft veel caches, klik hier voor een overzichtskaart. Die caches kun je voor of na het event allemaal gaan zoeken, want tijdens het event zullen we geen nieuwe caches online brengen. Wel hebben we ook dit jaar een aantal Delftse cacheleggers gevraagd of zij op de eventdag een cache online willen brengen, maar dit zal dan al 's-ochtends vroeg zijn. [Update 31-7] Inmiddels weten we zeker dat er in de aanloop naar het event een aantal caches online gaat komen. Ook wij weten echter niet precies hoeveel, waar en van wie :)

Aanmelden
Je kunt je voor het event aanmelden door een "Will Attend" log te plaatsen. Meer is niet nodig... we zien je graag op 31 augustus!

Parkeren / Fiets / Openbaar vervoer
Je kunt je auto parkeren op één van de twee parkeerplaatsen genoemd bij de Additional Waypoints onderaan deze pagina. De ruimte is hier echter beperkt, dus kom bij voorkeur op de fiets! Het event is ook prima met het OV te bereiken. Vanaf station Delft Centraal kun je bus 60 nemen en stap je uit bij halte Kalfjeslaan. Vanaf daar is het 400 meter lopen. Je kunt ook (al vanuit Den Haag) tram 1 nemen en uitstappen bij halte Sadatweg. Vanaf daar is het 800 meter lopen.

Verloting
Met enorme dank aan Geocachingshop.nl is er ook dit jaar weer een verloting, waar een aantal leuke TB's en andere prijsjes te winnen zijn. Iedereen die zich voor 31 augustus heeft ingeschreven met een "Will Attend" krijgt bij het tekenen van het logboek een lotnummer. Rond 16:00 uur zal de trekking verricht worden, dus zorg dat je dan aanwezig hebt. Als je er niet bent zal er een nieuw lotnummer worden getrokken!

Wooden Coin
In samenwerking met Wooden Dutch Geocoin kunnen we dit jaar een speciale [2DMGE] wooden coin aanbieden. Deze kun je, zo lang de voorraad strekt, voor €0,50 kopen tijdens bij de logboektafel. Reserveren kan helaas niet, maximaal twee per team en op is op! Zorg alsjeblieft zo veel mogelijk voor gepast geld.

Geocachingshop.nl
Tijdens het event zal er een stand van geocachingshop.nl aanwezig zijn. Zij bieden een groot assortiment aan geocaching-artikelen: Geocoins, Travelbugs, (nano)cache-containers, Garmin GPS-apparaten, Fenix LED lampen, stickers, petten en nog veel meer. Tijdens het event kunt je artikelen bij ze kopen, maar het is ook mogelijk om nu al online bij ze te bestellen en je bestelling tijdens het event bij ze af te halen. Ga daarvoor naar hun website en bestel wat je nodig hebt, waarna je bij "Verzendingswijze" kiest voor afhalen op het 2DMGE. Je betaalt op die manier geen verzendkosten! Afrekenen op het event kan contant, maar ook met PIN.

Banner
Wanneer je op het 2DMGE bent geweest kun je onderstaande banner, gemaakt door Noëlle van de dijk6jes, toevoegen aan je profiel:

Gebruik daarvoor de volgende code:
<a href="http://coord.info/GC54B6T" target="_blank"><img src="http://img.geocaching.com/cache/large/1cd876b1-e9f4-4f2e-b86a-3b37b78cce20.jpg" alt="I attended 2DMGE"></a>

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

520 Logged Visits

Write note 32     Archive 1     Will Attend 250     Attended 232     Publish Listing 1     Announcement 4     

View Logbook | View the Image Gallery of 55 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.