Skip to Content

<

Postia pukkaa! Keuruu TB Hotel!

A cache by Forkka Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 05/07/2014
Difficulty:
3 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: large (large)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Posti perustettiin Suomeen vuonna 1638. Postin perustamisen alkuaikoina postin saaminen ja lähettämin oli harvojen etuoikeus. Vuosisatainen postikuljetusperinne on muuttunut nykyaikaiseksi, kansainvälisesti toimivaksi, viestinvälityksen ja tavarankuljetuksen älykkään logistiikan liiketoiminnaksi.

 


Kätkö on alueella, jossa saatat nähdä paljonkin ihmisiä, tai sitten ei. Mutta voi olla että useat silmäparit näkevätkin sinut. Mutta eipä huolta, sillä kätkölle on kysytty lupa ja voit sen puolesta tehdä etsinnät kaikessa rauhassa. Saatat saada jopa juttukaverin kätköllä käydessäsi. 

Tehtävänä on ratkoa kätkön koordinaatit seuraavien postimerkkien julkaisuvuosien perusteella. Ota jokaisen postimerkin julkaisuvuoden viimeinen numero. 

Koordinaatit ovat: 

N 62 15.???  E 024 43.???

 

Pro Filatelia

Puunkaataja

Punainen Risti

Punainen Risti

Presidentti

Kansanapu

 

Ja eikä tässä vielä kaikki. Itsensä Caesarin lähettämä kirje on ollut jo turhankin pitkään postin kuljettamana. Mutta vihdoin se saapui perille. Kirjeen sisältöä tarvitset tehtävän lopullisessa ratkaisussa.

 

 Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.