Skip to Content

This cache has been archived.

HeVi<3: Paikka on sen verran muuttunut metsätöiden johdosta että emme ehdi rakentaa uutta.

More
<

Korpelankosken Laavu

A cache by HeVi<3 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 06/01/2014
Difficulty:
3.5 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Kätkö on Korpelankosken laavun lähimaastossa, ei itse laavulla. Kätkön voi siis helposti loggailla, vaikka laavulla olisikin väkeä tai rannassa kalastajia.

Halusimme tehdä ensimmäisen laavukätkömme tämän laavun läheisyyteen, koska on hienoa, että näin upeita taukopaikkoja/laavuja on myös paikoissa, joiden lähettyville pääsee autolla, pyörällä ym. Aina ei ole aikaa tai halua lähteä tarpomaan pitkää matkaa laavulle.
Koskimaisema on upea ja moderni laavu on oivallinen taukopaikka evästelyyn, tulisteluun ja maailmanparannushetkiin. Ei muuta kuin matoa koukkuun ja rentoutumaan onkimisen pariin, nokipannu tulille ja makkarat paistumaan. Kanootti jos löytyy, niin ei muuta kuin melomaan.
Itse kätkön löytämiseksi tarvitset kenties vähän sitkeyttä ja sellaista asennetta, notta ei se ole niin justiinsa, jos kädet vähän likaantuu tai polvet, kun siellä könyät...
D/T- arvoja voipi kommentoida. Talvilöydettävyys riippuu tietysti lumen määrästä, mutta silloin D-arvo kivunnee femmaa kohti. Aina sopii yrittää.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

109 Logged Visits

Found it 90     Didn't find it 11     Write note 3     Archive 1     Temporarily Disable Listing 1     Publish Listing 1     Owner Maintenance 1     Post Reviewer Note 1     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.