Skip to Content

This cache has been archived.

Defe: Jäät ovat olleet tänä vuonna hyvin tuhoisat Kymijoella, sillä melkein kaikki pollarit ovat lähteneet paikoiltaan jäiden takia. Samalla tavalla myös on käynyt tämän kätkön piilonpaikan suhteen. Ihmeellisintä oli se, että kätköpurkki löytyi parin sadan metrin päästä rantavedessä kelluneesta pollaritukista ja logivihko oli täysin kuiva vieläpä vaikka ilmeisesti veden alla on hetken ollut. Tämän kätkön uudelleensijoitus on mahdotonta, joten tämän on nyt aika mennä. Kiitos kaikille kävijöille! Katsotaan josko keksitään jotain uutta.

More
<

Uittomestarin kätkö (KK14)

A cache by Defe Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 06/05/2014
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Vuonna 2014 Kouvolan uusien kätköjen rintamalla oli ollut melko hiljaista. Sen vuoksi kolme kätköilijää, Eukka, Pipo-otus ja Defe päättivät rysäyttää kerralla läjän uusia kätköjä. Näin syntyi KK14-niminen kätkösarja, joka sisältää 20 purkkia eri puolilla Kouvolaa. Sarjan nimi KK14 ei varsinaisesti tarkoita mitään, se voi olla vaikka KesäKätköt tai Kiitos Kätköistä. Geokolleegoille toivotamme kuitenkin Kivaa Kätköilyä purkkiemme parissa!

Kätkö Kymijoella. Kätkölle EI SAA yrittää talvella heikkojen jäiden vuoksi, sillä paikassa virtaa voimakkaasti, mutta muuten on löydettävissä niin kauan kun joki vaan on sula ja veneellä pääsee. Lähimmät veneen laskupaikat ovat Pessankoski tai Harjunjoen veneranta. Kätkössä ei ole kynää.

Kätkön lähistöllä saattaa olla kalastajia toiseen pollariin ankkuroituneina, mutta he tietävät kätköstä joten ei tarvitse arastella. Kunhan kierrätte veneen ettette mene siimojen yli.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

41 Logged Visits

Found it 37     Write note 2     Archive 1     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 4 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.