Skip to Content

<

Hoo Moilanen

A cache by Puuhamiespete ja Hoo Moilanen Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 6/6/2014
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Helppo suunnistusaiheinen mysteeritikätkö.

Hoo Moilanen on metsienmies ja hän tykkää viettää paljon aikaa metsässä. Tällä kertaa hän on tutustumassa Metsäkartanon maisemiin. Hän on intohimoinen geokätköilijä ja hän on asettanut kätkön lähistölle, jonne toivoo sinun tulevan. Hoo Moilasen olinpaikalle ei pääse ihan noin vain vaan sinun tulee lähestyä paikkaa annettujen ohjeiden mukaan.

Tehtävänä on nolla-pisteeltä ottaa suunta suoraan pohjoiseen 38 metriä, josta löytyy suunta ja matka Hoo Moilasen olinpaikalle. Varsin simppeli tehtävä eikä loppupiste ole kaukana. Tässä voi opettaa vaikka junioriporukkaa ottamaan kompassilla suunta ja laskemaan matkaa.

Kätkö on micro-kokoinen ja sisältää vain lokipaperin. _______________________________________________________________________________________________

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

145 Logged Visits

Found it 137     Write note 1     Temporarily Disable Listing 1     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Owner Maintenance 3     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.