Skip to Content

This cache has been archived.

JenR: Het onderhouden van de Caches was helaas niet haalbaar meer.

More
<

Buitengebied Breda Trail #20

A cache by JenR Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 06/28/2014
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Buitengebied Breda Trail: Een 9 km lange wandeling in een 1.9 km2 gebied in het boeren landschap.

Dit buitengebied van Breda is een mooi stukje natuur tussen de weilanden aan de rand van Breda

De boeren hebben een klein stukje land afgestaan waarmee een wandelpad is gecreëerd door het boeren landschap. Je loopt letterlijk tussen de weilanden door, wat het terrein vooral na regen wat drassig maakt. Afhankelijk wanneer de boeren het land hebben gemaaid, kan het gras soms tot kniehoogte staan wat het wandelpad een heuse uitdaging maakt om te bewandelen.

Cache 1 en 2 liggen langs de weg waar auto's rijden, pas dus goed op!. Als je langs de weg loopt, dan loop je voor je eigen veiligheid aan de linker kant van de weg!

Cache 3 t/m 12 zijn dan ook alleen te voet te doen, (fiets aan de hand meenemen is geen probleem) al zal een ervaren mountainbiker er mogelijk een uitdaging in zien om het toch met de fiets te proberen. [Als er veel regen is gevallen, kan het ZEER DRASSIG zijn

Cache 13 t/m 24 zijn prima met de fiets te doen, een verharde weg tussen de weilanden door al kan het een uitdaging worden als je tegenwind hebt.

Veel Plezier


Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.