Skip to Content

<

Kaloja katselemassa

A cache by hildah Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 07/07/2014
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Vehkataipaleen pumppuaseman ympäristö on hyvin kalarikasta aluetta. Virtaava vesi houkuttelee paikalle paljon erilaisia ja erikokoisia kaloja , jotka saavat paikalla olevan KALASTUSKIELLON ansiosta uida  ja atereoida rauhassa kanavassa ja sen lähivesissä. Rannalta onkin kiva seurata kalojen  liikkeitä ja yrittää tunnistaa mitä kaloja kulloinkin kanavassa liikkuu. Usein paikalla tapaa myös erilaisia vesilintuja, sillä ne ovat ainoita, joita kalastuskielto ei koske.

Pari komeaa kuhaa oli ateroimassa pikkukalaparvessa, kun vein kätkön paikalle. Kirjoitelkaapa lokkauksiin mitä kaloja ja lintuja onnistuitte näkemään kätköllä käydessänne.

Kätköllä on rauhallisinta käydä iltaisin ja erityisesti koulujen toiminta-aikana kannattaa välttää kätköllä käyntiä päivällä. 

Kesäkuun lopun ja elokuun alun välillä lauantaiaamut ovat myös hyvin vilkkaita kätkön lähistöllä järjetettävän kesätorin takia, joten parasta kätkön etsintä aikaa eivät nämä aamutkaan ole, mutta torillahan kannattaa kyllä vierailla.

Talvilöydettävyys saattaa olla haastellista, jos lunta on maassa puolimetriä tai enemmän. Syystä tai toisesta gepsi ei useinkaan tahdo rauhoittua paikalla, joten kätköilijän vaistoa kannattaa hyödyntää etsinnässä.

Kätkössä ei ole kynää. Varmistaaksesi seuraaville kävijöille etsimisen ja löytämisen ilon, palauttaisitko purkin samaan paikkaan samalla tavalla, vaikka se vaatisi pientä vaivaa

Siitä kiitos kävijöille.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

196 Logged Visits

Found it 155     Didn't find it 34     Write note 4     Temporarily Disable Listing 1     Enable Listing 1     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 3 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.