Skip to Content

This cache is temporarily unavailable.

Merola: Kätkö jää talveksi huilaamaan.

More
<

Syvälahti

A cache by Merola Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 7/18/2014
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Pieni kätkö Syvälahden rannalla Taipalsaarella.
MAATA EI TARVITSE MYLLÄTÄ!
A small cache at Taipalsaari, do not dig the ground!

Puolet Taipalsaaren pinta-alasta on Saimaata ja toinen puoli muodostuu noin 700 saaresta. Patotie yhdistää Taipalsaaren kylät ja taajamat kuntakeskukseen, Lappeenrantaan ja Savitaipaleelle. Tie onkin vilkkaasti liikennöity, koska monet käyvät töissä Lappeenrannassa ja kesäasukkaat ja matkailijat lisäävät liikennettä entisestään.

Patotie on valittu Suomen kymmenen kauneimman tien joukkoon. Syvälahti on jäänyt tien rakentamisen jälkeen erilleen Saimaasta, vain pienveneet mahtuvat silta-aukosta läpi. Korkeat harjut ympäröivät lahtea kolmesta suunnasta.

Pääset kävellen polkua/ tietä pitkin kätkölle asti, metsässä ei tarvitse rämpiä. Taipalsaarentien ja jalkakäytävän toisella puolella on tilaa yhdelle autolle. Kunnollinen parkkipaikka on lähellä Suurilampea. Voit nousta parkista heti mäelle ja seurata aluksi Taipalsaarentien suuntaista harjupolkua. Jos sinulla on aikaa, kierrä Suurilammen kautta. Lahdenpohjukassa on hiekkapohjainen veneranta, jossa voi käväistä uimassa.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

187 Logged Visits

Found it 168     Didn't find it 7     Write note 1     Temporarily Disable Listing 5     Enable Listing 4     Publish Listing 1     Owner Maintenance 1     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.