Skip to content

Halloween Event 2014 Skasenden Event Cache

This cache has been archived.

Viking_Princess: Da arkiverer jeg denne, takk for besøket alle sammen! :)

PS: Ikke glem å ta ut TBs og Coins som fortsatt ligger i eventet, hvis du har tatt dem med deg er det fint at du også tar dem med deg virtuelt :)

Ragnhild

More
Hidden : Saturday, 25 October 2014
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

 photo halloweenlogo14hvitphp_zpse211a93a.jpg
Event dag: 25.Oktober 2014 fra 13:00 - 21:00


Velkommen til Finnskogen!

25 Oktober 2014, for andre året på rad, organiserer jeg ett Halloween event ved Skasenden, og håper at du har lyst (og tørr!) å komme! Alle vet jo at Finnskogen er fylt med trollskap, men rundt halloween tider, da er det litt ekstra skumle ting ute og farter...

Dra gjerne med deg fler, da skal du se det blir hyggeligere, jo fler geocachere som holder sammen, jo mindre uhyggelige ting kan skje? Eller? photo Halloween2014PROGRAM1_zpsf9d7ea75.jpg

 photo Halloween2014EKSTRAINFO_zpsc510a5b2.jpg

 photo spookytree_zps71923f77.jpg


¤*¤ Vi har gleden av å få besøk av GeoSport igjen, nettbutikk for geocaching ting. Dem tar med seg diverse saker fra sitt lager. Mulighet for å glo, klå og kjøpe spennende ting du trenger og egentlig ikke trenger men vil ha...


¤*¤ Siden vi skal ha premieutdeling for BESTE KOSTYME, så vil jeg anbefale å finne noe skummelt å tre på kroppen. Gå gjerne litt berserk, bruk fantasien, geocaching halloween kostyme er også lov!

¤*¤ Det vil være salg av lodd hele dagen, men husk å kjøpe alle du trenger før trekningen klokka 18:30, ellers kan det hende du går glipp av noen fine premier! Overskudd vil gå til å arrangere nytt event til neste år!

¤*¤ Hvis du kommer langveisfra er det mulighet for å overnatte her, ta kontakt med Finnskogen Turist og Villmarksenter og reserver hytte i god tid. Det er totalt 14 hytter til leie, med 7 sengeplasser i hver, fordelt på to rom.

¤*¤ For de som har med barn: Alle barna som kommer vil få en gratis halloween overraskelses pose, det vil være mulighet for å sitte og tegne noen skumle halloween tegninger inne i salen, og det er en liten lekeplass utenfor turist senteret hvor barna kan leke.


¤*¤ Målet er å lage noen nye og fine cacher til eventet, vi prøver å få til noe med Halloween tema igjen.

¤*¤ Skulle det komme ny informasjon eller endringer i programmet blir dette skrevet som "announcement" her på cachesiden, slik at alle får det med seg.


 photo Halloween2014PAAMELDING_zps5490ae4c.jpg
 photo halloween-pumpkin-clip-art-free-270x300_zps2ffccbc0.jpg


# Vi vil helst at du melder deg på før 18 Oktober 2014, dette er for å vite hvor mye som skal kjøpes inn og ordnes, og det er greit for turistsenteret å vite sånn ca hvor mange som kommer.

# Logg en WILL ATTEND med HVERT ENKELT NICK som kommer. Si hvor mange som kommer, og gjerne hvor mange som er voksne og hvor mange som er barn.

# Legg gjerne til om dere vil spise middag her eller ikke, det er ingen påmelding, men kan være kjempe fint å gi dem sjansen til å forberede seg, skulle det bli mange middager!

# Har du spørsmål er det bare å sende en melding til Viking_Princess!

Additional Hints (No hints available.)