Skip to Content

<

Bonuskätkö: Sitkeys palkitaan

A cache by viponator Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 07/25/2014
Difficulty:
3.5 out of 5
Terrain:
3.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Tämä on Iltalenkki multin bonuskätkö. Kaksipisteinen maastomysse joka esittelee miten sitkeä laji mänty on. Ensimmäisellä kasvupaikalla riittää kyllä vettä, mutta muuten on aika karut oltavat, loppupisteen mänty on jossain elämänkaarensa aikana kaatunut mutta se ei ole antanut periksi vaan sopeutunut tilanteeseen. Nyt sen sitkeys palkitaan kun kätköilijät pääsevät sitä ihastelemaan.

Ykköspisteelle pääsyn helppous riippuu pitkälti miten sateiset kelit on ollut. Joskus tämän voi hoitaa saappailla mutta toisinaan on kahluuhousut paikallaan. Kakkospisteelle on asetettu vartiointi joten olkaahan tarkkana mihin koloon työnnätte kätenne. Loggauksen jälkeen kannattaa käydä tutkimassa polkuwaypointin lähistöllä möllöttävä ISO rapakivi.

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.