Skip to Content

This cache has been archived.

Noaberevent: Bedankt voor jullie aanwezigheid, we hebben er een gezellige dag van gemaakt.
Volgens ons heeft iedereen wel gelogd, dus hierbij archiveer ik het event.

More
<

5e Noaberevent

A cache by Noaberevent Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Sunday, October 5, 2014
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Op 5 oktober 2014 vindt het 5e en tevens laatste Noaberevent plaats. Dit event is een groot geocaching-event in Twente en wordt georganiseerd door Rotjong, ThuisHuis, Vissia2 en Nav2paddy. Het is een ééndaags event en biedt veel nieuwe caches een kindercache en vooral gezelligheid. Het Noaberevent is dé manier om met andere cachers in contact te komen en een gezellige dag te beleven. De spannende en leuke kindercache is uitgezet op het terrein waarnaar de kinderen op zoek kunnen gaan. Ondertussen kunnen de ouders onder het genot van een kopje koffie even gezellig bij praten met de andere aanwezige cachers.

Tussen de middag is er een mogelijkheid tot het nuttigen van een lunch. Deze lunch dient vooraf besteld en betaald te worden. Dit kan aangegeven worden bij de inschrijving op www.noaberevent.nl .

Het event wordt ook dit jaar gehouden bij het Wapen van Beckum aan de Beckumerkerkweg 20 te Hengelo Overijssel. Deze locatie biedt plaats aan circa 300 deelnemers.

Datum: Zondag 5 oktober 2014
Tijd:10:00 uur tot circa 17:00 uur
Locatie Wapen van Beckum aan de Beckumerkerkweg 20 te Hengelo
Kosten:€ 2,50 per team

Na het plaatsen van een “Will Attend” verzoeken we je vriendelijk je ook op www.noaberevent.nl in te schrijven. Bij deze inschrijving kun je op aangeven of je gebruik maakt van de lunch, en de inschrijving geeft recht op alle uitgeprinte cachebeschrijvingen en iets leuks voor het heel team. Ook inventariseren we hiermee de kinderen voor de kindercache! Hier krijg je ook de keuze voor de lunch.


Na het laatste Noaberevent kan er nog even Noageproat worden. DE naam zegt het al.. onder het genot van een hapje en drankje napraten over het 5e Noaberevent.

De kosten voor het eten bedragen € 15,00 p.p. Er kan gekozen worden tussen 3 verschillende plate services. Ook is het mogelijk iets van de kaart te kiezen. Dit jaar is er ook aan de kinderen gedacht met een aantal kleine gerechten.

De maaltijd dient vooraf besteld en betaald te worden. Dit kan aangegeven worden bij de inschrijving op www.noaberevent.nl .

We hopen er samen nog een gezellige avond van te maken en dat er maar veel "noa geproat" gaat worden.

Banner

Plak onderstaande banner op je profiel en laat iedereen weten dat je ook op dit event aanwezig bent! Na het event veranderd de banner automatisch in een "ik was erbij!"

banner


<a href="http://www.geocaching.com/geocache/GC5A4VD_5e-noaberevent?guid=550adcd8-72b3-4fec-89f4-a39a23ddc87b"><img src = "http://www.noaberevent.nl/banner2014.gif" width="300"; height="64"; border="1" /></a>

 

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

311 Logged Visits

Write note 37     Archive 1     Will Attend 144     Attended 125     Publish Listing 1     Announcement 3     

View Logbook | View the Image Gallery of 6 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.