Skip to content

This cache has been archived.

cervisvenator: Når et event er over, skal oppføringen arkiveres jf. retningslinjene http://www.geocaching.com/about/guidelines.aspx#event og veiledningen for arrangering av event http://www.geocaching.com/calendar/guide.aspx:

[i]Når et event er ferdig, arkiveres oppføringen av eieren.[/i]

Merk at deltagere fremdeles kan logge eventet, selv om det er arkivert.

More
<

Ælvetreff #10 - Ælvecacherne

A cache by Ælvecacherne Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Sunday, 31 August 2014
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Velkommen til Ælvetreff!


Nå som sommeren er på hell og skolen har startet, er det på tide med et nytt Ælvetreff. Denne gangen er vi i Lier, nærmere bestemt i Fjordparken.
Som alltid forsøker vi å samle cachere fra nær og fjern til en koselig dag med grilling og caching.
Ælvetreffet arrangeres fire ganger i året, og samlingspunktet ligger gjerne langs, eller i nærhet til Drammenselva. Det betyr at kommunene Modum, Øvre og Nedre Eiker, Drammen og Lier står i fokus, men alle kan selvfølgelig komme på eventet uavhengig av hvor de kommer fra!

Om programmet
Eventet går av stabelen 31. August klokka 15:00 og varer offisielt til klokka 17:00, men det er selvfølgelig lov å bli lenger. Det er imidlertid kun innenfor denne perioden det er mulig å signere loggboken. Arrangøren stiller med grill (værforbehold) og alle tar selv med det de vil spise og drikke. En stol eller et underlag å sitte på er også praktisk. Husk å kle deg etter været, da vi ikke stiller med værgaranti.

Noen fra styret i Ælvecacherne vil fortelle litt om Ælvecacherne, det vil bli loddsalg til inntekt for foreningen, med flotte, cacherelaterte premier (5,- loddet, så ta med små og store penger [:-)]) Du vil også få muligheten til å melde deg inn i foreningen under eventet, om du ønsker dette (50,-, dekker kontigenten for 2014)

Arrangøren garanterer ingen cachepubliseringer under eventet, men oppfordrer andre lokale cachere til å bidra med nye cacher om de ønsker dette. Publisering av cacher på et gitt tidspunkt er avhengig av reviewernes godvilje og ikke noe vi kan kreve, men erfaring viser at følgende hjelper:

· Sende inn cachen til godkjenning god tid (10 dager) i forveien. Cachen må da allerede være utplassert i terrenget.

· Gjøre en avtale med reviewer om publisering 31. August kl. 17:00. Hvis du ikke får positivt svar kan du heller ikke forvente at det skjer.

· Godta at cachebeskrivelsen blir låst fra du sender den inn til den publiseres. Dette gjør at reviewerne slipper å dobbeltsjekke alle cachene på nytt ved publisering.

· Reviewerne er vanlige mennesker som gjør jobben frivillig, og noen ganger skjer det uventede ting som gjør at cachen likevel ikke ble publisert til avtalt tid. Vær forberedt på at det kan skje, og takknemlig hvis det ikke skjer!


Alle cacher som legges ut er som alltid hver enkelt cacheeiers ansvar og ikke noe arrangøren av eventet har noe med. Følgelig er det opp til hver enkelt cacheeier å avgjøre om de vil offentliggjøre cachen selv, på eventet, eller vente til publiseringen kommer. Imidlertid henstilles det til å vente til så nært klokka 17 som mulig så ikke hele selskapet bryter opp før tiden.

Viktig info angående parkering: Ved oppgitt parkeringskoordinat er det greit med gratis parkeringsplasser.

Kåring av beste ælvecache
Alle som deltar på eventet vil få muligheten til å stemme på beste ælvecache. Det skal dermed kåres en månedens ælvecache for hver måned fra mai 2014 til juli 2014. Det er publiseringsdato som bestemmer hvilken måned cachen deltar i. Cachene som det kan stemmes på må være plassert i en av de fem kommunene som ble nevnt innledningsvis. Hvert nick som deltar på eventet får 1 stemme i hver kategori. Det er lov å stemme på cacher man ikke har besøkt, men dersom man selv har funnet den teller stemmen dobbelt. Vinnerne blir belønnet med diplom som deles ut på stedet eller mailes i ettertid.

Hvis du har lyst til å delta er det bare å skrive en 'Will Attend'-logg med en gang! Hvis du har skrevet en 'Will Attend'-logg vi du også få tilsendt 'Announcements' fra event-arrangøren om det skulle komme ny informasjon angående eventet.
Innspill og diskusjon rundt eventet kan tas på forumet til gcinfo.no, nærmere bestemt i denne tråden. Håper å se flest mulig på Ælvetreff!

Short description in English:

Welcome to the 10th Ælvetreff ("Rivermeet") in Lier! Whether you are a local cacher or just passing through, you are welcome to two hours of barbecue and chatting with fellow cachers. The event officially lasts from 15:00 to 17:00. We are planning to vote for 'best rivercache' for each of the months between May 2014 and July 2014, and every nick attending will have one vote in each category. At around 17:00 we hope to have some caches published as well. If you wish to participate, write a Will Attend log and bring whatever you would like to eat and drink. Hope to see you there!

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.