Skip to content

This cache has been archived.

de scharen: Helaas blijft mijn schatje maar geript worden en de eigenaar van de minibieb gaat verhuizen...Dus daarom is dit het einde van de cache minibieb Hyacinten.

de scharen

More
<

Minibieb Hyacinten

A cache by de scharen Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 08/11/2014
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Related Web Page

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


De buurvrouw van De Scharen is een minibieb gestart. Erg leuk wanneer je van lezen houdt... Nóg leuker is het om van lezen en schatzoeken te houden! Daarom hebben wij een schatje in haar minibieb geplaatst.

Maar toen sloot de buurvrouw haar minibieb... Niet getreurd, de collega van de buurvrouw van de scharen begon ook een minibieb. En die is enkele tientallen meters verwijderd van de oorspronkelijke plek.

Neem gerust een mooi, leuk, spannend, ontroerend kook-, strip-, tuin-, reis-, kinder- of leesboek mee om te plaatsen of te ruilen, of om gewoon te lezen.

Veel plezier! Maar bedenk wel dat de cache in een privé voortuin ligt. En in een gewone woonstraat. Dus respecteer de omgeving en haar bewoners!

LAAT GEEN TB'S OF COINS ACHTER, DEZE VERDWIJNEN UIT DE CACHE!

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.