Skip to Content

This cache has been archived.

timin1: Laitetaan arkistoon, koska kätköpaikka jäänyt hakkuiden alle ja tuo ykköpistekin muuttunut alkuperäisestä muistokiven siirryttyä. Valitettavasti purkissa ollut kulkevainenkin on purkin mukana hävinnyt.

More
<

Vahdon Kesä kätkö

A cache by timin1 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 08/10/2014
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Helppo kahden pisteen multikätkö. Pisteiden välimatka vajaa kilometri. Ensimmäinen piste on Vahdon vanhan seurantalon pihalla. Toiselle pisteelle pääsee autolla ihan viereen, mutta alue on vedenottamon suoja aluetta ja portti on vaihtelevasti suljettuna joten jätäthän autosi urheilukentän P-paikalle


Tämä kätkö on kesän 2014 aikana alueen paikallislehden julkaiseman kätkösarjan Vahdon kätkön johdannainen. Ensimmäinen piste on sama kuin lehden julkaisemassa, mutta Finaali piste on uusi.

Ensimmäisen pisteen Vanha seurantalo on varsin murheellinen näky ja vaatisi täys remontin tai purku tuomion. Pihalla sijaitsee vielä muistokivi Talvisotaan 7.10.1939 ja Jatkosotaan 23.6.1941 lähteneiden Vahdon ja Auran miesten kunniaksi. Mutta kiveä ollaan siirtämässä seurakuntatalon luo.

Finaalipisteen lähellä on Vahdon vedenottamo josta Rusko ja osa Paattista saa vetensä.

Vahdolla ei ole vesitornia joten veden tulo on täysin sähkön varassa. Veden tulo loppuu välittömästi, kun vesitornista sitä valuu vielä niin kauan kuin vettä riittää. Sähkön saantia on parannettu, mutta vieläkin ukkoset ja myrskyt voivat keskeyttää veden tulon.

.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

100 Logged Visits

Found it 96     Write note 1     Archive 1     Temporarily Disable Listing 1     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 4 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.