Skip to content

This cache has been archived.

mirobori: Čas za arhiviranje...hvala, ker ste pomagali očistiti našo "kokoško"!

More
<

Konec počitnic/End of holidays CITO

A cache by mirobori Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Sunday, 31 August 2014
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Počitnic je na žalost konecsad. Otroci morajo v šolo, zaposleni v službo, vreme je pa itak že jesensko ves julij in avgust. Ne glede na to je bilo pri vaših zakladih kar nekaj obiskov, saj se čez našo lepo deželo valijo trume turistov. Seveda se tudi ustavijo in poiščejo kakšen geocache. Najverjetneje se je v bližnji in malo manj bližnji okolici skrivališč nabralo tudi kaj smeti. 

Lepo bi bilo, da ob koncu turistične sezone malo pogledamo stanje zaklada, po potrebi naredimo maintenance in pa seveda, POČISTIMO vsaj okolico  skrivališča.

To vabilo na dogodek ne velja seveda samo za lastnike postavljenih zakladov, ampak tudi za ostale, kateri to še niso. Lahko počistijo tudi okolico zaklada, ki so ga obiskali. Lastnik bo zelo veselsmiley!

Ni važno, kje ste pobrali smeti, v vsakem primeru vam bo narava hvaležna. Tudi vi boste zadovoljni, da ste naredili dobro delo...

Za vpis ni hudih omejitev. Kakšna slika, koordinate, kjer ste pobirali ali pa samo opis. Samo da ste počistili okolico. Tudi to nekaj velja!

 

 

Additional Hints (No hints available.)