Skip to Content

This cache has been archived.

Pirkanmaa United GC: Meni jo...

More
<

PUGC Pikkujoulut 2.0

A cache by Pirkanmaa United GC Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, December 13, 2014
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

InfoMitä: Pikkujoulut
Missä: Innilän hiihtomajalla
Milloin: 13.12.2014 kello 18:00 - 21:00PUGC Pikkujoulut 2.0Jo toinen miittitäytteinen vuosi on takana, joten lopuksi on aika hieman juhlia ja päätimme järjestää pikkujoulut jo perinteeksi muodostuneessa paikassa Innilän hiihtomajalla. Eventti on sisätiloissa ja takan lämmittäessä sisällä ei todellakaan tarvitse palella, päinvastoin tunnelma tulee olemaan varsin lämminhenkinen. Mikäli kuitenkin lämpö nousee liiaksi, sytytellään pihallekin makkaranuotiot ja halutessaan voi istuskella vaikka raikkaassa ulkoilmassa hyvässä seurassa. Eli kaikille on tarjolla se sopiva vaihtoehto.

Kuten perinteisiin kuuluu, tarjolla on glögin lisäksi myös (suodatin)kaffia, brutaalia haudutettua teetä ja tietenkin joulupiparia. Takka on tulilla koko illan ja mahdollisesti täräytetään vielä pihallekin kunnon nuotiot, eli kannattaa varata eväät mukaan ja pistetään makkarat kärisemään. Koska pikkujouluissa ollaan niin Mr.Joulupucgikin on lupautunut poikkeamaan ja jakaa vierailunsa yhteydessä myös pikkulahjoja. Mikäli siis haluat pukin lahjovan itseäsi, tuothan noin viiden euron arvoisen lahjan etukäteen pukin lahjasäkkiin.

Ja yksi juttu vielä, koko eventtiajan sauna on lämpimänä, eli varatkaahan saunakamppeet mukaan ja porukalla joulusaunaan! Miehille ja naisille on erilliset pukuhuoneet ja suihkutilat, mutta sauna on yhteinen, uikkarit siis mukaan.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

92 Logged Visits

Write note 14     Archive 1     Will Attend 30     Attended 45     Publish Listing 1     Announcement 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 2 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.