Skip to content

This cache has been archived.

Ralph en Thomas: Helaas....

In eerste instantie hadden we ons voorgenomen om deze cache in topconditie te houden. Iedere maand waren we (meermaals) in dit bos te vinden om alle waypoints te voorzien van onderhoud. Zand, bladeren en andere voorwerpen uit de kisten halen, schilderwerk herstellen, sloten oliën schroeven vervangen, hints aanpassen om deze nachtcache naar een steeds hoger niveau te tillen.

Maar een paar weken geleden bleek dat WP9, een waypoint waar veel techniek in zat, plots geheel van de boom afgeschroefd was (de ophangbeugels die met uitgeboorde grote schroeven en al waren geplaatst, waren nergens meer te bekennen) . Na lang wikken en wegen besloten we om dit waypoint te gaan herstellen. Voordat we hiermee aan de slag zouden gaan, besloten we om de gehele route eerst te controleren. Toen bleek dat meerdere waypoints slachtoffer waren van vandalisme. Behuizingen die van bomen af lagen in meerdere stukken en zo kunnen we nog even doorgaan.

Dit heeft ons helaas doen besluiten om deze cache te archiveren. Jammer dat we op deze manier afscheid moeten nemen van een cache die bij veel mensen volgens de logs nog lang bij zal blijven. Een cache die bij velen nog op hun verlanglijstje stonden. We vinden het ontzettend jammer, maar het herstelwerk zou zo groot zijn, dat we daar opnieuw erg veel geld en tijd in moeten steken.

De opruimwerkzaamheden zijn ondertussen gestart. Maar gezien de omvang van deze cache zal het een en ander de komende tijd beetje bij beetje verder worden opgeruimd.

R.I.P.

Bedankt voor alle mooie logjes!

Ralph en Thomas

More
<

SCE - Phasmofobie (nachtcache)

A cache by Ralph en Thomas Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 10/24/2014
Difficulty:
4.5 out of 5
Terrain:
3 out of 5

Size: Size:   large (large)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Deze cache is uitgeroepen tot de Parel van de maand (oktober 2014)

Lees deze beschrijving goed door a.u.b! Dit om verwarring te voorkomen!

Naam van de cache:
SCE – Phasmofobie (nachtcache)

Type cache:
Multi (nachtcache) van ongeveer 4 kilometer.

Datum registreren
Gezien de drukte bij deze cache willen wij u vragen om vooraf een datum te registreren. Op deze manier hoeven we niet te filecachen!
NIEUW! Dangerous Night! Op deze avond is het nog gevaarlijker in het duistere bos. Alleen de echte waaghalzen zullen proberen om op deze avond Freddy's elixer of life te vinden! Je bent gewaarschuwd!

REGISTREER HIER UW DATUM!


Belangrijk:
We zouden het erg op prijs stellen als wij geholpen worden met het onderhoud van deze cache. Je kunt ons helpen als blijk van waardering voor deze cache, door alle waypoints weer goed te verbergen. Daarnaast stellen wij het op prijs als de waypoints schoon worden achtergelaten. Het verwijderen van zand en bladeren zorgt ervoor dat deze cache nog lang kan blijven liggen. Mocht er nu echt iets defect zijn, zouden wij het fijn vinden als dit ons gemeld wordt.

Respecteer iedere cache en forceer niets. Bedenk dat het maken van een geocache veel tijd, geld en moeite kost. Laat de waypoints en de cache precies achter zoals je hem gevonden hebt, zodat iedereen de cache kan doen zoals de CO bedoeld heeft.

Ondanks de geringe afstand, zul je er toch zo'n minimaal 4 a 5 uur mee bezig zijn! Maar ook dat kan zo maar wat langer zijn...

GEEN FOTO'S VAN DE WAYPOINTS, CACHEBEHUIZING EN / OF INHOUD UPLOADEN A.U.B! DEZE WORDEN VERWIJDERD!


Benodigdheden:
3x een volle 9v. batterij
Magneet
Rolmaat (zo lang mogelijk (we raden 10 of 5 meter aan))
Verrekijker
Decoderboekje
Krachtige zaklamp
Mobiele telefoon met internetverbinding
Hulpdocument (download hier)

Cache omschrijving:
Tijdens het Scare Camp Event 2014 heeft de organisatie 11 nieuwe caches uitgebracht, aansluitend op het thema van vorig jaar. Ook dit jaar zijn er weer diverse "leuke" fobieën bedacht om te overwinnen.

Phasmofobie is de angst voor geesten. Speciaal voor deze mensen hebben we een leuke cache neergelegd!

Het verhaal:
2013:
Op 1 november 2013 was het dan zo ver! Het zou de dag zijn waarop Freddy zijn gruwelijke plannen zou gaan verwezenlijken. Tijdens het Scare Camp Event 2013 was het de bedoeling om geen enkele geocacher te laten overleven! Om dit te realiseren heeft Rigor, het hulpje van Freddy, geprobeerd hem hierbij te helpen door de Shock Therapy toe te passen. Maar dat had hij wellicht beter niet kunnen doen! In plaats van een groot bloedbad, werd er veel te veel plezier gemaakt! En dat is iets wat Freddy in het verkeerde keelgat schoot!

2014:
Een nieuw jaar, een nieuwe poging zou je denken! Freddy geeft Rigor 1 laatste kans! Maar of hij die kans weet te benutten? Dat is nog maar de vraag... Freddy heeft voor dit jaar besloten om een leger op te bouwen van kwade geesten, zodat hij alle geocachers in dit bos kan elimineren! Alleen diegenen die geen last hebben van Phasmofobie maken kans om te overleven...

Klik op onderstaande afbeelding om de bijbehorende video te bekijken!


Trackables:
Het achterlaten van TB's of coins is mogelijk.

Toestemmingen:
Deze cache is gelegd met toestemming van de betrokken partij(en). Met dank aan de reviewers voor het goedkeuren van deze cache!

Overzicht van alle fobie caches:
Klik hier

Banner:
Wanneer je de cache gelogd heb, mag je de banner op je profiel plaatsen. Je kunt daarvoor de volgende HTML-code gebruiken:

<a href="http://coord.info/GC5BP0T"><img src="http://imgcdn.geocaching.com/cache/large/6edaeb17-db20-4125-b8bd-f81ab363ce3d.jpg" /></a>

Loggen:
De kans op een defect waypoint waar geen alternatieve aanwijzing is te vinden is dankzij veelvuldig onderhoud minimaal. Wellicht dat u een waypoint zo ervaart, omdat het waypoint zich niet altijd zomaar prijs geeft, waardoor het voor u overkomt als een defect. Indien u het idee heeft dat een waypoint niet werkt horen wij dat graag via de mail en niet in uw log. Wij zullen vervolgens een write note plaatsen indien een bepaald waypoint inderdaad defect blijkt te zijn.

Additional Hints (Decrypt)

[Zie hulpdocument]

Decryption Key

A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M
-------------------------
N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z

(letter above equals below, and vice versa)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.