Skip to Content

This cache has been archived.

schattezoekertje: end of the road

many thanks to all the visitors

More
<

De sociale geocacher

A cache by schattezoekertje Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 09/25/2017
Difficulty:
3.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Is geocaching een solitaire bezigheid of een groepsbezigheid?

De keuze is vrij voor iedere geocacher. Maar om deze geocache te kunnen loggen zal je toch een deel van je sociale vaardigheden moeten gebruiken.

Er is geen geocache te vinden op de opgegeven coördinaten, maar je zal hier wel moeten starten.


Geniet van deze manier van geocachen en van het geocachen met je vrienden. Mag ik dan ook met aandrang vragen, om de fun van deze geocache te kunnen behouden en alsdusdanig de finale coördinaten niet openbaar te maken.

Wat heb je nodig om deze geocache te vinden. Eerst en vooral een smartphone en de mogelijkheid om daarmee op het internet te komen. Oh ja, en op zijn minst 6 vrienden (dus in totaal zal je met 7 moeten zijn) met een smartphone.

Ga nu naar de opgegeven coordinaten. Open nu http://www.chilehead.us/mob op de aanwezige smartphones. Check of de accuraatheid die getoond wordt goed is (hopelijk minder dan 10 mr of 33 ft) Op de vraag welke MOB je gaat bijwonen geef je het nummer 3139 in. Hierdoor opent er een scherm die je naar de exacte lokatie zal loodsen. Misschien ben je al op de juiste coordinaat of moet je een zeer kort wandelingetje maken. Als de website heeft geverifieerd dat je op de exacte lokatie bent, zal de teller beginnen lopen. Als de website nu ziet dat je met voldoende mensen aanwezig bent, zullen de coordinaten onthult worden. Steek deze coordinaten in je gps toestel. Als de website vaststelt dat er mensen te snel weg zijn van de exacte lokatie zullen de coordinaten verdwijnen en zal je opnieuw moeten beginnen.

Als CO zou ik het leuk vinden om bij de log's iedere keer een foto van de geocache-bende te zien verschijnen. Maak gebruik van de huidige sociale media om de afspraken te maken of je kan ook de listing gebruiken "write note" om in contact te komen met andere geocachers. Durf je grenzen te verleggen en kijk eens buiten je huidige geocache-vrienden om deze te loggen.

VEEL SUCCES

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.