Skip to Content

This cache has been archived.

mint2: ---------

More
<

Seuraa

A cache by mint2 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 11/23/2014
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Jokaisen koiran elämässä on aikoja jolloin on pakko lähteä kävelylle.
Koiran kävelyttäminen vaatii ainakin pannan ja talutushihnan sekä koiran.Asettakaa koiranne ensin vasemmalle puolellenne ja pitäkää kiinni hihnasta. Opettakaa lemmikkinne pysymään vasemman polvenne lähellä ja se onnistuu kun vain kävellessä pidätte kiirettä. Älkää antako koiralle liian paljon liikkumatilaa. Jos se syöksähtää eteenpäin, juoskaa itse perässä. Jos se pysähtyy, pysähtykää tekin. Voitte odottaa pysähdyksiä joka tolpan, puun, toisen koiran ja lätäkön luonna, jotka kaikki tuntuva koirasta mielenkiintoiselta.Jos koira pyörii ympärillänne, pyörikää sen mukana niin nopeasti kuin pystytte tai muuten hihna kietoutuu jalkojenne ympäri eikä kumpikaan pääse enää liikkeelle. Jos kuitenkin joudutte aivan toivottomaan solmuun, pyytäkää jotakuta ohikulkijaa (joka ilmeisesti on joka tapauksessa pysähtynyt tuijottamaan) avaamaan solmun.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

79 Logged Visits

Found it 72     Write note 1     Archive 1     Temporarily Disable Listing 2     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 4 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.