Skip to content

<

Mordet i Præsteskoven

A cache by Zymes&Zofrost Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 10/11/2014
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size:   regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Mordet i Præsteskoven


Bondemanden Karl Ejner er blevet myrdet! Hans lig er blevet fundet i Skivholme Præsteskov og det er nu op til Kriminalassistent Nielsen at finde ud af, hvem morderen er!

Der er spor efter morderen i hele skoven og du bliver nu ledt fra spor til spor for at hjælpe kriminalassistenten frem til det afgørende spor, der afslører hvem der myrdede Karl Ejner!

Turen er små tre kilometer lang og går af små og større stier i et varieret terræn, hvor man kommer igennem både granskov og løvskov. Det vil være godt med fornuftigt fodtøj og praktisk tøj, da ikke alle stier er lige farbare og nogle er næsten usynlige. Præsteskoven er offentlig, men man kommer til at følge skel til privatejede skove noget af turen rundt. Ved P-koordinatet er der pamfletter over skoven og vi anbefaler at man tager en med – der står en masse om selve turen og naturen i skoven.
Multien vil følge den gule afmærkede tur rundt i skoven.
Vi har valgt at sigte efter en børnevenlig cache, som vil egne sig både til store og små med sjove opgaver :)

Ved startkoordinatet finder du en cache i størrelse small, hvori der vil være en opgave, der leder dig videre til endnu en cache i størrelse small og så videre. Der er i alt seks spor plus slutcachen og der vil ikke være alt for langt tilbage til P-koordinatet efter sidste stop.

Husk at det som en god kriminalbetjent er vigtigt at huske alle de forskellige ting man støder på, da det ellers kan være svært at komme frem til den rigtige morder!

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.